Çözüldü Smurflere karşı ne yapılmalı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Papyrus

Hectopat
Yer
Karaaltan
Daha fazla  
Meslek
İstiyor: Bilgisayar mühendisi
League of Legends'de iki de bir smurf gelip duruyor. Oyuna yeni başladığım için hep yeniliyorum. Oyundan zevk alamıyorum ne yapmam lazım? Sanırım yapacak bir şey yok.

Çözüm
Kardeşim öncelikle söylemeliyim ki bende aynı durumdan şikayetçiydim eskiden. Bunun tek çözümü var ondan da benim gibi ilk başta hoşlanmayabilirsin.Oyna tuşuna basınca "özel oyun kur" diye bir seçenek olacak oradan kendi oyununu şifreleyip botlara karşı bir oyun oynayabilirsin bunun yanı sıra League of Legends rehberi okuyup (en önemli etkenlerden biri) çokça video izlemek ve çokça karakter denemek lazım ve bence video izlemek en büyük etken. Bir karakter için en az 3-4 adet video izle ancak hepsini aynı yerde aynı rünlerde olmasın örneğin garene solo izle ardından garen jungle izle bu örnekler daha çok çoğaltılabilir. Bu oyun şahsen ilk başlarda sabır oyunu ardından zevk oyununa dönüyor. Hızlı kavrarsan 1 haftada normal bir oyuncu gibi oynamaya başlarsın. Önemli bir not olarak oyuna basit bir karakter ile başla ben gareni tavsiye ediyorum. İyi oyunlar...
Tek başına giriyorsan bir süre sonra seviyeni daha iyi tespit edip ona göre rakipler atacaktır. Arkadaşınla giriyorsan ve ligi yüksekse smurf hesapla girse bile karşıya senin seviyende atmayacak. Oyuna yeni başlayan insan sayısı çok az olduğu için yaşanıyor bu durum. Artık sıkılan smurf açıp kasıyor.

Onların nasıl oynadığını izle, kendi oynanışını onlarla karşılaştır. Onları örnek al. Örnek olarak bir sınıf düşün. Öğretmen 30. seviye diyelim. Öğretmen bilgili ve yetenekli. Öğrenciler ise 5. seviye diyelim. Bu öğretmen öğrencilere kendi bilgilerini onlara sorarak öğretmiyor mu? Bu League of Legends'da da geçerli. Karşındaki "smurf", seni öldürerek bir nevi öğretmen gibi sorular soruyor. Sen bu durumu bir daha yaşamamak için önlem almalısın. Bu da öğrencinin soruyu yanlış yapıp hatasını bilip, bir daha yapmaması demektir. Bence bu kadarı yeterli, bol şans.

Kardeşim öncelikle söylemeliyim ki bende aynı durumdan şikayetçiydim eskiden. Bunun tek çözümü var ondan da benim gibi ilk başta hoşlanmayabilirsin.Oyna tuşuna basınca "özel oyun kur" diye bir seçenek olacak oradan kendi oyununu şifreleyip botlara karşı bir oyun oynayabilirsin bunun yanı sıra League of Legends rehberi okuyup (en önemli etkenlerden biri) çokça video izlemek ve çokça karakter denemek lazım ve bence video izlemek en büyük etken. Bir karakter için en az 3-4 adet video izle ancak hepsini aynı yerde aynı rünlerde olmasın örneğin garene solo izle ardından garen jungle izle bu örnekler daha çok çoğaltılabilir. Bu oyun şahsen ilk başlarda sabır oyunu ardından zevk oyununa dönüyor. Hızlı kavrarsan 1 haftada normal bir oyuncu gibi oynamaya başlarsın. Önemli bir not olarak oyuna basit bir karakter ile başla ben gareni tavsiye ediyorum. İyi oyunlar...

Çözüm
Karşına senden iyilerin gelmesi seni hızlıca geliştirir. Bu iyi bir şey. Ama bir raddeden sonra seni oyundan soğutabilir. Ben 4. sezonda başladım oyuna. İlk 5-6 ay bot oynayıp oyunu iyice kavramıştım.

League of Legends'de iki de bir smurf gelip duruyor. Oyuna yeni başladığım için hep yeniliyorum. Oyundan zevk alamıyorum ne yapmam lazım? Sanırım yapacak bir şey yok.
Senin gibi karşıma oynamayı bilmeyen rakip gelince early'de en az 8 kill alıyorum ufak tefek kışkırtmalarla afk bıraktırıyorum. Oyunu zamanla öğrenirsin 7/24 video izleyerek öğrenilebilir.

Kardeşim öncelikle söylemeliyim ki bende aynı durumdan şikayetçiydim eskiden. Bunun tek çözümü var ondan da benim gibi ilk başta hoşlanmayabilirsin. Oyna tuşuna basınca "özel oyun kur" diye bir seçenek olacak oradan kendi oyununu şifreleyip botlara karşı bir oyun oynayabilirsin bunun yanı sıra League of Legends rehberi okuyup (en önemli etkenlerden biri) çokça video izlemek ve çokça karakter denemek lazım ve bence video izlemek en büyük etken. Bir karakter için en az 3-4 adet video izle ancak hepsini aynı yerde aynı rünlerde olmasın örneğin garene solo izle ardından garen Jungle izle bu örnekler daha çok çoğaltılabilir. Bu oyun şahsen ilk başlarda sabır oyunu ardından zevk oyununa dönüyor. Hızlı kavrarsan 1 haftada normal bir oyuncu gibi oynamaya başlarsın. Önemli bir not olarak oyuna basit bir karakter ile başla ben gareni tavsiye ediyorum. İyi oyunlar...

Teemo veya master oynuyorum genelde.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı