SN-GX7 crayz Gaming kulaklık alınır mı?

Berk Bilir

Hectopat
Fiyat ve özellik bakımından bu fiyata hoşuma gitti. Görünüşü de şık. Bu fiyata sizce bu model kulaklık alınır mı? Bu fiyat aralığında başka önerebileceğiniz oyuncu kulaklığı var mı?

Ben kullanmadım ama yorumlarına baktım ve kulaklığı araştırdım. Mikrofon çok kısa ve (kullanıcı yorumlarına göre) mikrofon çok kalitesiz. (Kullanıcı yorumlarına göre) kulağı çok ağrıtıyor.(Kullanıcı yorumlarına göre) dışa ses veriyor ve dışarıdan gelen sesi engellemiyor. Zaten bu ürüne 5 yıldız verenler genellikle 12 yaş altındaki sadece ışığa önem veren ses kalitesi, mikrofon kalitesi vb. şeylere önem vermeyen çocuklar ya da 12 yaş altındaki sadece ışığa önem veren ses kalitesi, mikrofon kalitesi vb. şeylere önem vermeyen çocuğuna sadece ışığa önem veren ses kalitesi, mikrofon kalitesi vb. şeylere önem vermeyen ebeveynlerdir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı