Yani gecikme aza iner ama mekaniklerle farkı anlayamazsın. Bir de etki etme noktası switch hassasiyeti ayarlama falan var. Zaten snap tap her klavyede var.
Yazılımsal mı donanımsal mı snap tap?
Yani gecikme aza iner ama mekaniklerle farkı anlayamazsın. Bir de etki etme noktası switch hassasiyeti ayarlama falan var. Zaten snap tap her klavyede var.
Yazılımsal mı donanımsal mı snap tap?
Peki nerden biliyorsunuz snap tapin donanımsal olmadığını o klavyede?Yazılımsal olanlarda var donanımsal da. Ama donanımsal tabii ki de daha iyi çalışır. Ama yazılımsal da bir o kadar iyi.
Peki nereden biliyorsunuz snap tapin donanımsal olmadığını o klavyede?
MCHOSE Ace 60 Pro'da algılar dediniz ya demekki yazılımsal diyorsunuz?Snap tapin donanımsal olmadığını demedim ki. Direk içinde var yani donanımsal ama kapatamıyorsun galiba. Marka model unuttum ama pahalı bir modeldi.
mchoose g75 pro var buna uygulamadan makro şeklinden atıyabiliyor muyuz faceitte şuan serbest socdSnap tapin donanımsal olmadığını demedim ki. Direk içinde var yani donanımsal ama kapatamıyorsun galiba. Marka model unuttum ama pahalı bir modeldi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.