Snapchat hala popüler mi?

Hakan.T

Decapat
Daha fazla  
İyi geceler sizce Snapchat, Facebook gibi mi oldu? Ufak bir soru ama sürekli kafamı kurcalıyor. Hala kullanılır mı ne düşünüyorsunuz?

Türkiye de artık pek kullanan görmüyorum ama birçok kişiye göre yurtdışında epey kullanılıyormuş.
Genelde liseli tayfa kullanıyor sanırım burda.

Hala popüler mi? Popüler tanımına göre değişir ama kullanıcı sayısı hiç azalışa geçmedi aslında. Bu da bence hala popüler demek için yeterli.

Facebook gibi mi oldu derken Facebook'a ne olduğunu söylemen gerekir. Çevrende kullanıcı sayısı azalsa da hala aylık 2,91 milyar kullanıcısı var. Snapchat'in ise günlük 391 milyon.

Hala popüler mi? Popüler tanımına göre değişir ama kullanıcı sayısı hiç azalışa geçmedi aslında. Bu da bence hala popüler demek için yeterli.

Facebook gibi mi oldu derken Facebook'a ne olduğunu söylemen gerekir. Çevrende kullanıcı sayısı azalsa da hala aylık 2,91 milyar kullanıcısı var. Snapchat'in ise günlük 391 milyon.

Facebook' u +35 yaş kitlesi ele geçirdi. Çevremdekilerin tek kullanma amacı oyunlarının Facebook' a bağlı olması. "Facebook gibi mi oldu" dan kastım onun gibi genç kesimde bitti mi demek istedim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı