Snapchat'ten dolandırıldım

Kral tek soru bu takipçileri ss alıp fotoğrafları kolaj yapıp bir yere yüklüyor gibi resim attı ya bu takipçiler ve burdaki resimler kayıt ediliyormu yoksa silinip gidiyormu

Kanka biranda boşluğa geldi ya
Bana arkadaşıma gönderdiğine dair foto atmıştı. İnstadan engelledim, snaptan de şikayet ettim. Geçen arkadaşımın telefonunu alıp mesajlara baktım, mesaj isteklerine de baktım. Hiç bir şey yoktu. O yüzden artık korkmana gerek yok. Engelle gitsin para falan da atma.

Eyvallah kardo öyle yapıcam

Kanka aynısı başıma geldi. Olayın üzerinden neredeyse 9 ay geçti Instagram ve snapten engelleyip insta hesabını sildim. Yeni hesapla devam ediyom. Artık kılıcı da herkese sallamicaz bundan sonra.

Hiç bir şey olmuyor sadece boşa korkutuyorlar. İçiniz rahat olsun basit dolandırma teknikleri.
Kanka aynısı başıma geldi. 9 ay geçti üzerinden neredeyse bende de bişey olmadı, snapten engelleyip insta hesabımı kapattım. Yeni hesapla devam ediyom. Takip ettiklerime atmakla tehdit etti para istedi snapten. Hesabı sildim oldu bitti. Ama çok büyük travma sebebi akillandim. Beyler kimseye malınızın fotosunu atmayın.

Kanka aynısını banada yaptı. Nasıl oldu durumlar? Gönderiyor mu herkese fotolarını?

Kanka aynısını banada yaptı. Nasıl oldu durumlar? Gönderiyor mu herkese fotolarını?
Yok kanka rahat ol da ben insta dondurdum yine her yerden engelledim sadece para aklamak için yapılan bir işlem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…