Snapchat'ten dolandırıldım

Hocam benim 1 hafta olmadı üstünden geçeli. Herhangi bir sorun yok. Tamamen göz korkutma.

Hocam benim 1 hafta olmadı üstünden geçeli. Herhangi bir sorun yok. Tamamen göz korkutma.

Anladım yani paniklemeye gerek yok hayat devam ediyor yine de ellerinde görüntülerimiz olması ürpertiyor insanı ama yaptık büyük bir hata katlanacağız.

Kral tek soru bu takipçileri SS alıp fotoğrafları kolaj yapıp bir yere yüklüyor gibi resim attı ya bu takipçiler ve buradaki resimler kayıt ediliyor mu yoksa silinip gidiyor mu?

Bunu bende merak ediyorum acaba fotoğraflarımız ve SS aldığı takipçilerimiz ile ne yapıyorlar ileride karşımıza çıkar mı bunu çok merak ediyorum ama sanırım çok belirsiz bir şey.

Son düzenleme:

Bir şey olmaz. Benimkinde yüzüm yoktu. Birede silinmez kayıtlıdır onda.

Benim de yüzüm gözükmüyor fakat hooptaki profilimi SS aldıysa bilemem sizi de mi hoop aracılığıyla buldu hocam?
Hocam yüzün ayrı bir fotoğrafta olsa ne yapabilir? Kolajlar anca. Bunuda herkes yapabilir yani rahat olun o yüzden.

Hocam yüzün ayrı bir fotoğrafta olsa ne yapabilir? Kolajlar anca. Bunu da herkes yapabilir yani rahat olun o yüzden.

Doğru söylüyorsun hocam en iyisi olaya daha fazla takılmamak bir şey de olacağını sanmıyorum en fazla fotoğraflarımı bundan bir şey elde edemedim diye internete atar.

Yok hocam atmaz bir yere onunla mı uğraşacak. Onların amacı dolandırmak, para koparabilmek. Rahat olun kafaya takmayın.

Valla hocam herkes birşey olmuyor yazmış ama bende de benzer bir durum var.Yüzüm fln gözükmüyor çok belirsiz bir fotoğraf.Yani atsa da yalanlarım ama yine de insan ister istemez bi tedirgin oluyor.Birşey gelen var mı başına benimkinin üstünden 10-12 saat geçti birşey yok şu anlık.Korkutmak amaçlı Tanımadığım hesaplara atmış 1-2 tane.Galiba bunlar olta yapıp bulunmamak için de tanıdık kimse ye mesaj atmıyor.Ne diyorsunuz?

Böyle bir şeye nasıl düştüm onu da bilmiyorum.Gerçekten gece hiçbir şey yapmayın arkadaşlar.Erkeklerin gece kafası beyniyle yönetilmiyor.

Galiba attım dediklerine de atmadı. Çünkğ yazı fontu bir değişikti yani farklı bir uygulama ile oraya koyulmuş gibi sanki. Sanırım en doğrusu engellemekti. Konuşurken fotoğraf benim değildi zaten dedim ve engeli çaktım. Yaysa da çok beni sıkıntıya sokacak bir şey yok. Çok belirsiz yüzüm falan hiçbir şey yok. Demek ki kılıcı kınında tutmak en doğrusu arkadaşlar.

Şimdi bir şey fark ettim. Instagram da hesabı gizli olanlara mesaj atamıyorsunuz. Onu takip etmeniz lazım atmanız için. Atılmasından çekindiğim herkesin hesabı gizli o yüzden biraz daha rahatladım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…