Snapchat'ten dolandırıldım

@speeed kral ne oldu son durum ne oldu atmış mı fotoğrafları bir yerlere.

Kral başıma bir şey gelmedi tam tamına 21 gün oldu yabancı bir subreddit buldum bununla alakalı orada her gün onlarca kişi benzer durumdan şikayetçi ingilizcem fena olmadığı için Amerikalı'larla bayağı konuştum orada da bayağı yaygın doğrusu tüm dünyada yaygın henüz bir şey gelmedi başıma ama hiçbir şeyi garanti edemeyiz bizi unutmasını ummaktan başka bir şey gelmez elimizden. Ha birde fotoğrafla ne yapacak bilmiyorum. Ekstra yerlere paylaşmış mıdır v.s bunun içinde endişeliyim.

Hocam burada özel mesaj atılıyor mu bilmiyorum atılıyorsa Twitter'dan iletişime geçebiliriz bana özelden mesaj at kader ortağıyız detayları konuşup birbirimize moral verebiliriz.

Olur özel mesajlaşma yok sanırım burada Instagram veya Twitter salabilirsen konuşuruz. Bence sende rahat ol. Çünkü tanıdıklarıma atmadığı sürece bir şey olmaz bence. İnternetde ki sitelerde bizim attığımız türde fotoğrafların bir anlamı yok zaten. Geçen bana hi yazarak SS attığı arkadaşımın hesabına baktım ne mesaj var ne istek. Galiba hiç atılmamış mesajlar. Kötü bir olta ya geldik anlayacağın. Bence karşı taraf da iz bırakmak istemediği için hiçbir şey yapmamış. Sadece para koparmak derdi ama yapamayınca saldı. Yine de insanın fotoğraflarının böyle birinde olması tedirginlik yaratıyor.

Hocam 3 saat önce başıma geldi. Kılıçla beraber yüzüm yok ama ilk yüzümü atmıştım bunları kolajlamış. Ben Instagram vs de vermedim. Korkacak bir şeyim yok ama aşırı rahatsız edici bir durum.

Hocam buraya açık hesabımı yazmayayım sonuçta herkese açık bir yer özelden verebilsem verirdim de olmuyor neyse buradan konuşalım o zaman. Reddit'te çok fazla Amerikalı ile konuştum sallıyorum 30 kişiyle konuştuysam 27 tanesi sakin olmam gerektiğini bu şantajcılar için vakit nakittir tarzı şeyler söylediler. Ama evet haklısın fotoğraflarımızın bu lanet kişilerin elinde olması çok rahatsız edici maalesef hayatımızdaki en acılı derslerden birini aldık. Bir de nereliydi seni şantajlayan biliyor musun?

Bunlardan çok fazla var internette maalesef internet çağının karanlık yanları. Benim attığım uygunsuz fotoğraflarda da yüzüm yoktu ama hoop profilimde yüzümün fotosu var onu SS almışsa yüzüme de sahiptir. Bir de benim dolandırıcım beni tehdit etmeden ben ona yazdım anladım her şeyi bana kolaj atmadı çünkü muhtemelen daha hazırlamamıştı veya benim hakkımda biraz daha fazla şeye sahip olmak istiyordu çünkü telefon numaramı istemişti neyse ki vermedim. Kaydettiği fotoğraflarımdan 1 tanesini attı takipçi ekran görüntüleri falan o kadar sonra dalga geçmeye tehdit etmeye başladı bende o ara onu engelleyip kayıplara karıştım internette hoop profilimdeki resmimi taratıyorum düzenli bir sonuç bulamadım henüz umarım gelecekte karşımıza çıkmaz ne diyeyim.

Son düzenleme:

Bana yapan amerikalıydı mary isimde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana yapan amerikalıydı mary isimde.

Benimki pakistanlıydı tabii kendini başta Avrupa'lı tanıttı şantaja uğrarken bile bana anca onlar denk gelir zaten fotoğraflarla karanlık şeyler yapmasınlar da gerisi önemli değil aşacağız umarım. Bir de her zaman temkinli ol senin olayın birkaç saatlik tekrar karşına çıkabilirler keza benimki 21 gün oldu ama benim de karşıma çıkabilirler.

Bana yapanın ismi emilly di İngiliz veya Amerikalı olması lazım. Karanlık işleri kafanıza takmayın hocam en fazla ne olabilir? Yüzümüz yok sonuçta. Kolajlanmış fotoğrafla da hiçbir şey yapamaz. Çok kolay yalanlarsınız. Tanıkdıklara atmadığı sürece sıkıntı yok. Onda da yalanlarımda yine de çok utanç verici yani kız arkadaşlarım, akrabalarım falan var. 21 gün olmuş bir şey olmaz. Zaten dediğim gibi bunlar iz bırakmak istemiyorlar. Muhtemelen bana attıkları mesaj SSleri de sahteydi. Yazı fontu kayıktı biraz. Oradan zaten şüphelenmiştim. Sonra açtım baktım arkadaşa hiçbir şey atmamış. İstek bile yok. Anlayacağın sadece fake fotoğraf atıp ya da atıp SS alıp geri silerek korkutmaya çalışıyor. Instagram'ını açık açık belli edemiyor. Zaten beni takip ettiği hesabı hemen kapatmıştı. Ben ilk başta yazılımla ilgilendiğimi söylemiştim. Sonra instagramından onu bulabileceğimi söyledim. Gülücül e emojisi falan attı. Ne kadar verebilirsin yaptı. Bende fotoğraf benim değildi üstüne yazı yazıp attım dedim. Umurumda değil deyip engelledim. Bunları ne kadar engellemezsen o kadar başına bela olurlar. Yani istedikleri parayı atsaydık da yine tekrar isteyeceklerdi. Açıkçası bir şey çıkacağını düşünmüyorum. Fotoğrafta da yüz yok. Düşük ihtimal yaparsa benden para istedi vermeyince fake fotoğraf kolajlayıp atmış deriz. Bir şey çıkmaz yani. Ama tam tersi de olabilirdi kötü şekilde deneyimledik. Bir daha kılıcı kınında tutmak en doğrusu

Bir şey olmaz hocam seninkinden Instagram yoksa alsın fotoğrafa bakar sadece kafana takma. Karanlık da bir şey yapamaz. Erkek cinsel organı hiçbir zaman dikkat çekici olmadı yani rahat olabiliriz bu açıdan.

Son düzenleyen: Moderatör:

Dostum ben de yakalandım 24 saat olmadı daha Instagram takipçilerime de ulaştı bir sıkıntı olur mu yazdılar mı sizin çevrenize?

Dostum ben de yakalandım 24 saat olmadı daha Instagram takipçilerime de ulaştı bir sıkıntı olur mu yazdılar mı sizin çevrenize?
Valla benim 20-25 gün oldu.Birşey yok.Rahat ol ne kadar insanın aklını kurcalasa da.Bunlar oltacı.Yani ne mesaj attıkları var ne birşey yaptıkları.Bana Bir kaç kişiye hi fln yazarken foto atmış.Girdim baktım attığı kişinin hesabından öyle bir mesaj yok.Hiç atılmamış.Muhtemelen photoshop yapıyor yada atıp çekiyor.Çünkü arkalarında iz bırakmak istemiyorlar açıkcası.Ben inceden tehdit ettim.İnstagramını alırım seni de bulurum diye.Ki yapardım ihtiyaç olsaydı.Biraz da umursamaz blöf çektim.Benim değildi üstüne yazı yazıp attım diye.Kimse sana inanmaz dedim.Engelledim gitti.Hele yüzün yoksa hiç korkma benimkinde yoktu.Merak etme burda kaç kişiyiz kimseye birşey olmamış sana da blöf atmışlar.Bundan sonra dikkatli ol ama.Kılıcı kınında tut.

Aga seninkinin ismi neydi?

Ben zaten burdaki yazıları görmesem sibere para kaptıracaktım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…