Snapchat'ten dolandırıldım

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen ne yaptın kral son durum nedir?

Kral başına hiç geldi mi? Nasıl bu kadar eminsin?
Reis vallahi yazın bana yazmıştı beni baya korkuttu 10 25 dolarlık hediye kartı atmıştım adam engelleme cart curt dedi geçen yine yazdı bi 10 dolarlık daha aldım da birdaha at birdaha istemiyxrm falan dedi bende alırken para gitti işte dedim para gitti alamadım gelince yazarım cart curt dedim yazmadım dün yazdı adam ondan sonra akşamüstüde yazdı açmadım cevap vermedim valla biraz zaman geçsin engelliycem inşallah sıkıntı olmaz hiçbirimize eklemeyin yabancı arkadaşlar

Beyler akıbet nedir noluyor engelleyince

Hiç bir şey olmuyor sadece boşa korkutuyorlar. İçiniz rahat olsun basit dolandırma teknikleri.
Hocam arıyor bir de engellemek çözüm müdür

Son düzenleme:

Hocam benim başıma da geldi heyecandan bende 60 dolar verdim sonra beni rahat bırakacağını söyleyip snapten çıkardı beni. Olayın üstünden 3 gün geçti hala çok kötü durumdayım önerebileceğin bir durum varsa aktarır mısın Instagram'dan da engelledim snapten de engelledim.

Eğer cinsel fotoğraflar atmadıysan bir şey olmaz.
Atmış hocam. Kılıçtan bahsediyor.

Hocam diğer hocalarımın dediği gibi yeni tanıştığınız herkese hemen özel fotoğraflar atmayın.

Son düzenleme:
Zamana bırak kardeş snap kullanıcı adını değiştir daha gelmez büyük ihtimalle dua et yapacak birşey yok adı neydi hesabın

Kendi düşen ağlamaz kılıcın ile beraber suratında gözüküyorsa geçmiş olsunda ne cesaret tanımadığın kişiye attın

@Fear77 dostum bir sorun olmadı değil mi
Kanka ben de dün aynısını yaşadım herhangi bir şey olmuyor dimi cevap verirsen sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…