Snapchat'ten dolandırıldım

Psikolojik büyük sıkıntı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir nude uğruna ne ocaklar söndü...

Hiç bir şey olmuyor sadece boşa korkutuyorlar. İçiniz rahat olsun basit dolandırma teknikleri.
Bu olayda uzun süre sonra birşeyle karşılaşmayan arkadaşlar varmı?

@1234fifi kardeşim son durum nedir birşey yaşadınmı?

Aynısı arkadaşımın başına geldi. Ne hesabını kapattı, ne de başka bir şey yaptı. Sadece korkutuyorlar böyle. Kafana takmana bile gerek yok.
Kral arkadaşın ne kadar süre önce oldu hala Birşey başına geldimi psikolojik olarak çok büyük sıkıntı

@Zamazii aynı kişi benide oltaya düşüren peki senin takipçilerine vs yaydımı birşey oldumu?

Son düzenleme:
Yok kardeşim yayılmadı. Dolandırıcılar sadece korkutuyor para at diye. Biz bu konuyu unuttuk bile, kafana takmana gerek yok.

Arkadaşlar aynısı demin başıma geldi.
Hoop dan eşleştiğimizi söyledi. Yüzünün fotosunu attı ve aynısını atar mısın biraz eğlenelim falan dedi.

Neyse attım, sonra instagram istedi verdim takip etti ben gönderdim kabul etmedi.Umursamadım.

Sonra anlaşma yapalım sen bana kılıcı at ben de sana kendimi atayım sırayla dedi. Güvenmedim önce sen dedim. Neyse sıra bana geldi, Dalga uyuyor hala, atamam dedim. Sen gönder uyandırırm falan dedi. Gönderdim dalgayı o şekil sonra bana kolaj gönderdi sol üstte yüzüm yani ilk attığım foto, sağ üstte ve sol altta benim dalga, sağ altta da fake instagram hesabım ve takip ettiğim kişiler. Appstore gift gönderirsem gönderdiğim fotoğrafları silicem falan dedi. Bir kaç kişiye göndermiş herhalde bana gönderdiğine dair foto atıyordu.

Fake hesabımı sildim, Snapchatde de şikayet edip engelledim. Tabi tüm bunlar ingilizce gerçekleşti. Birazdan arkadaşı arayıp sorucam bir şey gelmiş mi diye.

Siz siz olun tanımadığınız kişilere dalganızı göndermeyin. xd

Kılıcınız keskin olsun hocam.

Savunmasız yakalandık hocam.

Up : Arkadaşı arayıp sordum kimse mesaj göndermemiş. Zaten beni tehdit ederken arkadaşıma gönderdiği fotoyu atmıştı.

Kardeş şu zamana kadar sıkıntı yoktu snap atmış bana yarın birgün engelleyeceğim hatta ilk kadın hali bir daha istek attı engelledim

Kardeş şu zamana kadar sıkıntı yoktu snap atmış bana yarın birgün engelleyeceğim hatta ilk kadın hali bir daha istek attı engelledim
kardeşim direk engelle geç takılma bende engelledim geçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…