Snapchat'ten dolandırıldım

İsmi neydi hocam sizinkinin
Dostum milli bella olması lazım ama bir çok farklı isimde bu dolandırıcılık sürdürülebilir ben direk discord üzerinden yayın açtım ekran kaydı bildirimi vs karşı tarafa gidince karşı taraf snapte beni engelledi direk zaten

Anladım hocam hayırlısı inşallah

Anladım hocam hayırlısı inşallah
Hocam bir sürü kişi yazmış inşallah bir sıkıntı çıkmaz fakat çıkacağını düşünmüyorum bu 2. Gün siz ne zaman yaşadınız birşey gerçekleştimi yaşadığınız zamandan beri ?

Hocam milli bella gibi bir şeydi benimki de.

Ben yazın ve 3 hafta önce yaşadım aynı kişi tarafından engelletmemişti bi sıkıntı çıkmadı ama psikoloji bozuldu baya kimse yaşamaz umarım bir daha

Ben yazın ve 3 hafta önce yaşadım aynı kişi tarafından engelletmemişti bi sıkıntı çıkmadı ama psikoloji bozuldu baya kimse yaşamaz umarım bir daha
Öyle hocam baya psikolojik sıkıntı da keşke engelleseydin zamanında

Bir şey olmaz, kimse sizin kılıç dövüşü fotoğraflarınızı umursamıyor. Yakın çevrenize de bulup atabileceğini sanmam.

Instagram'ı dondurmanıza gerek yoktu, kullanıcı adını değiştiriverin sizi de hesabınızı da bir daha bulamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…