lyntax
Decapat
- Makaleler
- 9
Daha fazla  

Uyarı!
Cihazınıza gelecek sorunlardan ben sorumlu değilim. Bir yanlışın bedeli ağır olabilir. İşleme başlamadan önce, sağlam bir USB kablosu ve PC kullanın.
Başınıza geleceklerden ben ve Technopat.net sorumlu değildir.
Nedir bu MiUnlockTool?
MiUnlockTool, offici5l adlı geliştirici tarafından geliştirilen, token yöntemi ile çalışan bir Python programıdır? Programı açtığınızda Mi hesabınıza giriş yapmak için size gereken adımları söylüyor. Ayrıca geliştirici tarafından hala güncelleme alıyor.
MiUnlockTool'un şu QCOM CPU'larda çalıştığı kanıtlanmıştır.
Ve önceki Snapdragon modelleri...
Snapdragon 5xx
Snapdragon 6xx
Snapdragon 7xx (zor fakat birkaç geliştirici olduğunu belirtmiş).
Nasıl çalışır?
İş MI Unlock'u çözmek ile başlıyor. Geliştirici, MI Unlock'u parçalara ayırıp token sistemi ile çalıştığını söylemiş ve bunu Python programına yansıtmıştır.
Redmi Note 7'mi (Snapdragon 660) bu şekilde kilidini BEKLEMEDEN açtım.
Nasıl kullanabilirim?
Cihaza Mi hesabınızı ekleyin.
İndirme bağlantıları kısmındaki Python dosyasını indirin.
Programı çalıştırın. Mi hesabınıza yönergeleri takip ederek giriş yapın.
Make sure the device in bootloader mode yazdığı zaman cihazınızı Fastboot moda alıp bilgisayarınıza bağlayın.
Eğer cihaz görünürse, Product, token gibi yazılar çıkacaktır ve sizden verilerinizin silineceğini kabul edip etmediğinizi soracak.
Unlock successful yazıp cihaz yeniden başlarsa ve ekranda sıfırlama çubuğu gelirse tebrikler, cihazınızın bootloader kilidini beklemeden açtınız.
İndirme bağlantıları
MiUnlockTool (bastığınız an indirmeye başlar).

Cihazınıza gelecek sorunlardan ben sorumlu değilim. Bir yanlışın bedeli ağır olabilir. İşleme başlamadan önce, sağlam bir USB kablosu ve PC kullanın.
Başınıza geleceklerden ben ve Technopat.net sorumlu değildir.
Nedir bu MiUnlockTool?
MiUnlockTool, offici5l adlı geliştirici tarafından geliştirilen, token yöntemi ile çalışan bir Python programıdır? Programı açtığınızda Mi hesabınıza giriş yapmak için size gereken adımları söylüyor. Ayrıca geliştirici tarafından hala güncelleme alıyor.
MiUnlockTool'un şu QCOM CPU'larda çalıştığı kanıtlanmıştır.
Ve önceki Snapdragon modelleri...
Snapdragon 5xx
Snapdragon 6xx
Snapdragon 7xx (zor fakat birkaç geliştirici olduğunu belirtmiş).
Nasıl çalışır?
İş MI Unlock'u çözmek ile başlıyor. Geliştirici, MI Unlock'u parçalara ayırıp token sistemi ile çalıştığını söylemiş ve bunu Python programına yansıtmıştır.
Redmi Note 7'mi (Snapdragon 660) bu şekilde kilidini BEKLEMEDEN açtım.
Nasıl kullanabilirim?
Cihaza Mi hesabınızı ekleyin.
İndirme bağlantıları kısmındaki Python dosyasını indirin.
Programı çalıştırın. Mi hesabınıza yönergeleri takip ederek giriş yapın.
Make sure the device in bootloader mode yazdığı zaman cihazınızı Fastboot moda alıp bilgisayarınıza bağlayın.
Eğer cihaz görünürse, Product, token gibi yazılar çıkacaktır ve sizden verilerinizin silineceğini kabul edip etmediğinizi soracak.
Unlock successful yazıp cihaz yeniden başlarsa ve ekranda sıfırlama çubuğu gelirse tebrikler, cihazınızın bootloader kilidini beklemeden açtınız.
İndirme bağlantıları
MiUnlockTool (bastığınız an indirmeye başlar).