Çözüldü Sniper Elite III "0xc000007b" Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
C:\Windows\SysWOW64\msvcp140.dll
C:\Windows\System32\msvcp140.dll
C:\Windows\System32\vcruntime140.d
C:\Windows\SysWOW64\vcruntime140.dll

Dosyalarını silin. Aşağıdaki X86 ve X64'ü sırayla tamamını kurun. Hata alırsanız tekrar rapor paylaşın.
C:\Windows\SysWOW64\msvcp140.dll
C:\Windows\System32\msvcp140.dll
C:\Windows\System32\vcruntime140.d
C:\Windows\SysWOW64\vcruntime140.dll

Dosyalarını silin. Aşağıdaki X86 ve X64'ü sırayla tamamını kurun. Hata alırsanız tekrar rapor paylaşın.

Çözüm
C:\Windows\System32\msvcp140.dll bunu silemiyorum Dosya NVDIA GeForce Experience üzerinde açık olduğundan bu eylem gerçekleştirilmiyor diyor. Söylediği programı kapatıp denedim fakat yine aynı hatayı verdi.

Sanırsam @261538 görmedi bu yüzden bu seferlik ben yazayım sonrasında devam ederse ona geri bırakalım konuyu.

Kurun:

Aynı dosyalar problemli gözüküyor hala yaptığınız işlemler olmamış. Dosyaları tekrar temizleyin yüklü olan tüm C++ sürümlerini kaldırın ve tekrardan kurulumları gerçekleştirin.

1614288429334.png

@Enes3078 Konulara devam edebilirsiniz problem değil :) Diğer konuya cevap yazıyordum dönüş sürdü biraz.

2005'den 2015'e kadar hepsini silmeli miyim?
Aynı dosyalar problemli gözüküyor hala yaptığınız işlemler olmamış. Dosyaları tekrar temizleyin yüklü olan tüm C++ sürümlerini kaldırın ve tekrardan kurulumları gerçekleştirin.

Eki Görüntüle 896471

@Enes3078 Konulara devam edebilirsiniz problem değil :) Diğer konuya cevap yazıyordum dönüş sürdü biraz.
2015, 2013, 2010 sürümlerini sildim

Sanırsam @261538 görmedi bu yüzden bu seferlik ben yazayım sonrasında devam ederse ona geri bırakalım konuyu.

Kurun:

Bunları kurunca sorun çözüldü. Teşekkür ederim arkadaşlar ilginiz için.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı