Sniper Elite Resistance alınır mı?

Mahmudinh0

Picopat
Daha fazla  
Hayatımda hiç Sniper Elite oyunu oynamadım ama bu oyun dikkatimi çekti. Şu an ön siparişte 700 TL. Alınır mı sizce? Oyun bu ayın 30'un da çıkacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Param olsa kesinlikle alırdım. Dün Epic'den 5. oyunu aldım fena indirime girmiş.
Zaten Sniper Elite 4 en sevdiğim oyunlardan birisi, şuanda da 5.'yi oynuyorum.

Hiç oynamadıysanız ilk serilerinden oynamanızı şiddetle tavsiye ederim. Ben ön siparişini verdim. Bence bu fiyat uygunken alınabilir.
1. oyun çok eski, 2. oyunun da remastered'ının hissiyatı güzel değil diye oynamamıştım. 3. oyun çok güzel ancak yapay zekası biraz sıkıntılı. En iyisi 4. oyun. Sanki 5 çok aceleye gelmiş bir oyun gibi, eksiklikleri var bence.

Bütün serisini oynamış biri olarak söylüyorum çok harika bir seridir. Yeni oyunu merakla bekliyorum. Oynaması bana çok keyifli geliyor. Oyunu almak zorunda değilsiniz bu arada. İlk günden Gamepass'e eklenecek. Gamepass alıp oradan oynayabilirsiniz.

Sniper Elite serisinin en underrated oyun serilerinden birisi olduğunu düşünüyorum.

5 çok sağlam hocam güzel indirime girdi, 170 TL falandı kaçmaz, Türkçe yamasıda var internette.

5 çok sağlam hocam güzel indirime girdi, 170 TL falandı kaçmaz, Türkçe yamasıda var internette.
Dün görür görmez aldım. Oyun ilk çıktığı günden beri indirime girmesini bekliyordum baktım 175 lira anında sipariş verdim, az önce de ilk görevi bitirdim

Bi 4. oyun kadar olmasa da 5 de çok güzel duruyor, ancak çok bug var oyunda.

Hocam o gülle vardı gemiye çarpıyordu 800 kg idi galiba, Türkçe yama kurdunuzmu hocam.
Evet kurdum, 2 tane denedim (Makine çeviri ve Sinnerclown) makine çeviri harbi berbat. Kara mayınını yer madeni diye çevirmişler ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…