Param olsa kesinlikle alırdım. Dün Epic'den 5. oyunu aldım fena indirime girmiş.
Zaten Sniper Elite 4 en sevdiğim oyunlardan birisi, şuanda da 5.'yi oynuyorum.
1. oyun çok eski, 2. oyunun da remastered'ının hissiyatı güzel değil diye oynamamıştım. 3. oyun çok güzel ancak yapay zekası biraz sıkıntılı. En iyisi 4. oyun. Sanki 5 çok aceleye gelmiş bir oyun gibi, eksiklikleri var bence.
Bütün serisini oynamış biri olarak söylüyorum çok harika bir seridir. Yeni oyunu merakla bekliyorum. Oynaması bana çok keyifli geliyor. Oyunu almak zorunda değilsiniz bu arada. İlk günden Gamepass'e eklenecek. Gamepass alıp oradan oynayabilirsiniz.
Param olsa kesinlikle alırdım. Dün Epic'den 5. oyunu aldım fena indirime girmiş.
Zaten Sniper Elite 4 en sevdiğim oyunlardan birisi, şu anda da 5.'yi oynuyorum.
1. oyun çok eski, 2. oyunun da Remastered'ının hissiyatı güzel değil diye oynamamıştım. 3. oyun çok güzel ancak yapay zekası biraz sıkıntılı. En iyisi 4. oyun. Sanki 5 çok aceleye gelmiş bir oyun gibi, eksiklikleri var bence.
Dün görür görmez aldım. Oyun ilk çıktığı günden beri indirime girmesini bekliyordum baktım 175 lira anında sipariş verdim, az önce de ilk görevi bitirdim
Bi 4. oyun kadar olmasa da 5 de çok güzel duruyor, ancak çok bug var oyunda.
Dün görür görmez aldım. Oyun ilk çıktığı günden beri indirime girmesini bekliyordum baktım 175 lira anında sipariş verdim, az önce de ilk görevi bitirdim