Sniper Elite Resistance alınır mı?

Evet kurdum, 2 tane denedim (makine çeviri ve sinnerclown) makine çeviri harbi berbat. Kara mayınını yer madeni diye çevirmişler ya :D

Sinnerclown 10 numara hocam, bütün yamaları oradan atıyorum, adamlar çok güzel çeviriyor, fazla oyun çeviren ekip kalmadı artık, kalanları da desteklemek lazım, motivasyon olsun diye, Animus Projesi vardı bir ara AC yama yapıyorlardı pat diye kapattılar siteyi orada tüm AC serisi yama vardı.

Sinnerclown 10 numara hocam, bütün yamaları oradan atıyorum, adamlar çok güzel çeviriyor, fazla oyun çeviren ekip kalmadı artık, kalanları da desteklemek lazım, motivasyon olsun diye, Animus Projesi vardı bir ara AC yama yapıyorlardı pat diye kapattılar siteyi orada tüm AC serisi yama vardı.
Açıkçası Sinnerclown'u ben de severim ancak bu yamasını pek beğenmedim. Mecburiyetten biraz da, çok popüler bir seri olmadığı için yama yapan da yok doğal olarak :D

Açıkçası sinnerclown'u ben de severim ancak bu yamasını pek beğenmedim. Mecburiyetten biraz da, çok popüler bir seri olmadığı için yama yapan da yok doğal olarak :D

Evet hocam, ben internette aradığımda dedim yama yoktur, varmış😀, prototype 2 için yama arıyorumda anonymous hariç bir yerde yok.

Şuanda 3, 4 ve 5. oyuna sahibim, umarım Resistance da güzel bir indirime girer de alırım 😁
Şuan alırım almasına da ne bileyim dünyanın en iyi oyunu bile olsa 700 lira verilmez gibi geliyor. 4'ten sonraki oyunların korsanı da çıkmadı malum :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı