M mertozkan Megapat Katılım 4 Ocak 2016 Mesajlar 93 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2020 #1 Rampage sg-r218 uzun sürede kullanan yeni alan tecrübe edinenler var mı? Tavsiye eder misiniz? Birçok oyun oynamaktayım. Gönül ister ki Xbox One S Gamepad alayım ama bütçe kısıtlı. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mayıs 2020
Rampage sg-r218 uzun sürede kullanan yeni alan tecrübe edinenler var mı? Tavsiye eder misiniz? Birçok oyun oynamaktayım. Gönül ister ki Xbox One S Gamepad alayım ama bütçe kısıtlı.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 19 Mayıs 2020 #2 Bu tür ürünleri çok kullandım, hepsi de çok çabuk cortladı. Bir zamandan sonra tuşlar basmamaya başlıyor. Özellikle de yön tuşları. Malzeme kalitesi desen yerlerde zaten. Yani çok bir şey beklemeyin. Artı 0 Eksi
Bu tür ürünleri çok kullandım, hepsi de çok çabuk cortladı. Bir zamandan sonra tuşlar basmamaya başlıyor. Özellikle de yön tuşları. Malzeme kalitesi desen yerlerde zaten. Yani çok bir şey beklemeyin.
Adnan m&b Hectopat Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 429 28 Haziran 2021 #3 Caner Uncu dedi: Bu tür ürünleri çok kullandım, hepsi de çok çabuk cortladı. Bir zamandan sonra tuşlar basmamaya başlıyor. Özellikle de yön tuşları. Malzeme kalitesi desen yerlerde zaten. Yani çok bir şey beklemeyin. Genişletmek için tıkla... 1 yıldır kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim. Artı 0 Eksi
Caner Uncu dedi: Bu tür ürünleri çok kullandım, hepsi de çok çabuk cortladı. Bir zamandan sonra tuşlar basmamaya başlıyor. Özellikle de yön tuşları. Malzeme kalitesi desen yerlerde zaten. Yani çok bir şey beklemeyin. Genişletmek için tıkla... 1 yıldır kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim.