Snopy Rampage SG-R601 Gamepad Windows 10'da Full işlev çalışır mı?

Yaşar göz

Centipat
Geçenlerde SG628 almıştım. Şu anda iadeye gitti çünkü çalışmadı. Daha düşük işletim sistemlerinde çalışıyordu. Rampage sitesinden baktım Windows 8.1 Max diyor ama pek emin olamadım. Windows 10'da da tam takır çalışır mı?
Veya herhangi bir Windows 10 destekleyen 60-70 TL civarlarında bir oyun kolu önerir misiniz? Rocket League olsun PES 16, Way Out falan oynamalık.

Az önce test ettim daha. Aslında yanından CD çıktı sanırım driverları ama bende CD okuyacak herhangi bir alet olmadığı için yükleyemedim. Right Analog hariç her şey doğru şekilde çalışıyor şu an için. Driverı internetten bulup tekrar deneyeceğim.
Az önce test ettim daha. Aslında yanından CD çıktı sanırım driverları ama bende CD okuyacak herhangi bir alet olmadığı için yükleyemedim. Right Analog hariç her şey doğru şekilde çalışıyor şu an için. Driverı internetten bulup tekrar deneyeceğim.

Buldum ama 7 farklı exe dosyası var hangisini kuracağımı bilemedim x360ce indirdim. Bu sefer de kendisinin ve uygulamanın tuşları birbirine girdi. Bir de elim leş gibi plastik kokuyor. Ama şuan 70 80 bndında alınabilecek hala en düzgün gamepad sanırım bu.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı