Snopy Rampage SN-R4 veya SN-R3 Farkları

Hangi kulaklığı önerirsiniz?

• Oy verenlerin toplamı
    19

Emin Bozgeyik

Megapat
Makaleler
12
Yer
The Earth
Snopy Rampage SN-R3 Beyaz Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık - Vatan Bilgisayar : 40 TL
Snopy Rampage SN-R4 Siyah Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık - Vatan Bilgisayar : 64 TL
Yukarıdaki iki kulaklık arasında bariz kalite farkı var mıdır? Yok ise üsttekini satın alacağım.

Not: Mikrofonlu oyuncu kulaklığı kategorisinden tercih etmiş olduğum; bu iki kulaklıkta özellikle fiyatı da göz önünde bulundurarak, mikrofonun iyi olmasına dikkat etmeye çalıştım.
Bu kulaklıkların ikisini de eleştirelim. Bariz fark yok ise, yeni öneriye gerek yok.

Son düzenleme:
Snopy'nin sitesindeki Teknik Özellikler kısmında ürünün fotoğraftaki görünen özellikleri haricinde bir bilgi yok... İki kulaklığın birbirinden farkı, görünümü. Bu kadar. Ayrıca 64 TL'ye Snopy kulaklık almazdım.
Ben de pek bilgi sahibi değilim bu konuda. Acaba sizin bir öneriniz var mı? Mikrofonun iyi olması kaydıyla...

Acil ihtiyacım olduğu için tabiri caizse pijamayla çıkıp gittim r3 ten aldım bir tane.Ses kalitesi normal.En kötü logitech kulaklığı gibi. Mikrofon ağıza uzak kalıyor,sesli konuşmak gerekiyor net anlaşılmak için. Dota2 oyuncusuyum kulaklıkla çok işim yok sadece ara sıra oyun içi iletişim için lazım oluyor. Ancak CS:go gibi fps oyunlarında ses kasmak dedikleri olayı yapmak için idare eder bir kulaklık. Hoşuma giden tek yönü kulağa oturuyor ve şekli hoşuma gitti.Bir de dota'da 5 kişiyi öldürmek anlamına gelen rampage model ismi de bir sebep olabilir tabii
:D

Son düzenleyen: Moderatör:
Acil ihtiyacım olduğu için tabiri caizse pijamayla çıkıp gittim r3 ten aldım bir tane.Ses kalitesi normal.En kötü logitech kulaklığı gibi.Mikrofon ağıza uzak kalıyor,sesli konuşmak gerekiyor net anlaşılmak için. Dota2 oyuncusuyum kulaklıkla çok işim yok sadece ara sıra oyun içi iletişim için lazım oluyor.Ancak CS:go gibi fps oyunlarında ses kasmak dedikleri olayı yapmak için idare eder bir kulaklık. Hoşuma giden tek yönü kulağa oturuyor ve şekli hoşuma gitti.Bir de dota'da 5 kişiyi öldürmek anlamına gelen rampage model ismi de bir sebep olabilir tabii
:D
Snopy Rampage SN-R3 kulaklığı hakkında biraz araştırma yaptım. Genel olarak değerlendirirsek; okuduğum bütün yorumlarda ve inceleme videolarında şunu gördüm ki, çoğunluk Snopy gibi markadan beklenmedik kalitede bir kulaklık yaptıklarından bahsediyor.(Ortalama olarak gözlemlerim) Yani mikrofonun uzak olmasını bir çok kişinin eleştirdiğini gördüm fakat, bunun ses kalitesine ciddi bir etkisinin olmadığı bariz. Tabi bunun içinde, ses ayarlarınıda düzgün bir şekilde yapman gerek...

Snopy Rampage SN-R3 kulaklığı hakkında biraz araştırma yaptım. Genel olarak değerlendirirsek; okuduğum bütün yorumlarda ve inceleme videolarında şunu gördüm ki, çoğunluk Snopy gibi markadan beklenmedik kalitede bir kulaklık yaptıklarından bahsediyor.(Ortalama olarak gözlemlerim) Yani mikrofonun uzak olmasını bir çok kişinin eleştirdiğini gördüm fakat, bunun ses kalitesine ciddi bir etkisinin olmadığı bariz. Tabi bunun içinde, ses ayarlarınıda düzgün bir şekilde yapman gerek...

Doğrudur çok araştırmadım kullanıyorum ama evet snopy gibi bir markadan beklenmiycek kalitede ama genel olarak hala ortaların sonunda bana kalırsa.Ses ayarlarının da nasıl yapılcağını bilmiyorum açıkcası :D

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı