Snopy Rampage SN-R5

memetcan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Arkadaşlar Ben Kulaklık Alacamda Aklımda Snopy Rampage Sn - R5 VAR Bütçem 55 60 Aradığım Özellikler Baslı Olsun ve Ses Kalitesi çok iyi olsun Kullanıcı Yorumlarına baktımda Çok iyi yorumlar var kullanan arkadaşlar memnunlar aklıma Snopy Rampage sn - r5 var acaba bu fiyatta daha iyisi varmıdır

bir arkadaşımda r3 le r5 var dedimki aralarındaki fark çokmu dedim evet dedi hem ses konusunda hem bas konusunda daha iyi dedi bende şaşırdım hangisini alayım diye

bir arkadaşımda r3 le r5 var dedimki aralarındaki fark çokmu dedim evet dedi hem ses konusunda hem bas konusunda daha iyi dedi bende şaşırdım hangisini alayım diye
O fiyata o headseti alabiliyorsan üstüne 50TL daha koyar Logitech G230 alırsın. O zaman arada ki farkı görürsün. R5 o fiyata göre pahalı. Biraz para biriktirirsen daha iyisini alırsın.

ozamanda bütçemi aşıyor r3 le r5 arasında 20 tl fark var ama logitech G230 la R5 Arasında 60 70 tl fark var

neden peki snopy tercih etmiorsunuz bi kullanıcı demişki bende snopy tercih etmem ama ben snopy gibi bir firmadan böyle birşey hiç beklemezdim inan bana hayatımda hem bu kadar ucuz hemde bu kadar kalite bir kulaklığa rast gelmedim ses ve bas birbirleriyle çok iyi bir uyum içinde ve sesi en yükseğe açtığında bile bozulmuyor ve sesi yüksek ve kaliteli artı benim cretive fatalty 1 ve senheiser hd 202 kulaklığım vardı bu 200tl ye yakın olan kulaklıklar bu kulaklığın yanına bile yaklaşamadı ben bu kulaklığın 300 - 400 tl lik kulaklıklardan bir farkı olmadığına inanıyorum diyor kullanıcı forum.donanimhaber.com: Snopy Rampage SN-R3

Çöp bir forum orası, arkadaş bozuntuya vermiyor sadece. Snopy'nin ömrü en fazla 1-2 yıl civarı. Ondan sonar tekrar kulaklık almanız gerekecek. Sürekli Snopy'e vereceğiniz parayı gidin daha kaliteli markaya verin 10 yıl rahat kullanırsınız. Recep abinin böyle bir blog girdisi de vardı. https://www.technopat.net/sosyal/blog-içerik/snopy-kulaklığa-para-vermekteki-mantıksızlık.81/

Çöp bir forum orası, arkadaş bozuntuya vermiyor sadece. Snopy'nin ömrü en fazla 1-2 yıl civarı. Ondan sonar tekrar kulaklık almanız gerekecek. Sürekli Snopy'e vereceğiniz parayı gidin daha kaliteli markaya verin 10 yıl rahat kullanırsınız. Recep abinin böyle bir blog girdisi de vardı.
1-2 yıl bana yeter. Ondan sonra zaten kendime iyi bir kulaklık alırım.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı