Snopy SG-401 Stranded Deep'de Çalışmıyor

Typer31

Hectopat
Katılım
25 Ocak 2018
Mesajlar
898
Çözümler
2
Arkadaşlar Stranded Deep'de iki kişi oynamak için konsolu taktım ve oyundan ayarlardan Joystick P2 yaptım oyuna girdim. Ekran ortadan ikiye bölünmüş durumda yani oldu ancak konsolu hareket ettiremiyorum. Konsoldan oynanmıyor ne yapmalıyım?
Snopy SG-401 Konsol
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Splitscreen oynayabilmen için iki kol gerekiyor konuda klavye+kol oynayacağını belirtmemişsin tek joystick ile olmaz sebebini de söyleyeyim verdiğim programda taktığın joystick controller1 olarak algılıyo eğer bir tane daha takarsan controller2 kısmı açılıyor. Oyunda Keyboard varsayılan olarak ''p1'' ayarlandığı için değiştirilemiyor joystick ise programda kontroller 1 oyunda ise ''p2'' olarak ayarlandığı için çalışmıyor. Daha önce bu programla bir sürü split screen oyun oynadım Re6, blur, l4d2 , portal , rocket league vb birçok oyun.
 
Splitscreen oynayabilmen için iki kol gerekiyor konuda klavye+kol oynayacağını belirtmemişsin tek joystick ile olmaz sebebini de söyleyeyim verdiğim programda taktığın joystick controller1 olarak algılıyor eğer bir tane daha takarsan controller2 kısmı açılıyor. Oyunda keyboard varsayılan olarak "p1" ayarlandığı için değiştirilemiyor joystick ise programda kontroller 1 oyunda ise "p2" olarak ayarlandığı için çalışmıyor. Daha önce bu programla bir sürü split screen oyun oynadım RE6, blur, l4D2, portal, Rocket League vb birçok oyun.

Ben 2 tane kol kullandığım halde Xbox360ce programından da ayarlama yapmama rağmen oyuna girdiğimde kol çalışmıyor. Yani tepkide her şey tamam kolları da okuyor ama oyuna girince kollar hiçbir şekilde çalışmıyor.
 

Geri
Yukarı