Snopy SN-R2, Asus Z87 Gryphon sistemde çalışmama sorunu

KomutanLogaR16

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar birkaç gün önce kendime Snopy sn-r2 marka ve model kulaklık aldım. Kulaklığı masaüstü bilgisayarıma taktım fakat çalişmadi. Biraz araştirdim BIOS ayarlarında ön panel aktif değilse ondan çalışmıyodur tarzı yorumlar gördüm. Kasamı açtım anakarta baktım, HD audio anakarta bağlı AC97 boştaydı. BIOS'tan HD audio seçtim ön panele taktım yine görünmedi. Arka jaklara taktığımda ise kulaklığın sadece sağ tarafından ses geldiğini sol taraftan gelmediğini farkettim. Kulaklık mı bozuk acaba diye laptopta denedim sorunsuz şekilde çalıştı. Arka ya da ön jaklara taktığımda donanım bulundu yada jak takıldı diye bir uyarı gelmiyor. Bir kaç kez ses driver'inı kurdum kaldırdım anakartın CD'sinden kurdum vs denetim masasında görülen Realtek audio manager da kayboldu. Driver booster ile tarattım sürücüyü aşırı eski olarak görüyor fakat güncellerken hata veriyor.
Ne yapacağımı çözemedim lütfen bana yardımcı olun.

• Anakartım: Asus Z87 Gryphon
  • Ses kartı Realtek 892
  • Kasa Xigmatek Talon
  • İşletim sistemi Win8.1
Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı