Snopy V18 aygıt yöneticisinde ünlem gözüküyor

369926

Kilopat
Makaleler
1
Öncelikle yaşadığım sorundan bahsedeyim, gaz ve fren pedalı çalışmıyor. İkisine aynı anda bastığımda gaz olarak algılıyor, sorunun donanımsal olduğunu düşünmüyorum.
Aygıt yöneticisinde bu şekilde gözüküyor, bunun direksiyon setim olduğundan eminim. Çıkardığımda ünlemli aygıt da gidiyor.

Screenshot_1.png

Özelliklere girdiğimde bu şekilde gözüküyor.

Screenshot_2.png

Sürücü güncelleştirmeye çalıştığımda zaten sürücümün en günceli olduğunu söylüyor.

Screenshot_3.png

Segment Bilgisayar'ın verdiği sürücüyü kurmaya çalıştığımda da Vanguard engelliyor. Anladığım kadarıyla bu zaten bir sürücü değil, test etmek için bir uygulama. Açtığımda da USB oyun denetleyicilerini kur penceresi açılıyor.

Screenshot_4.png

Burada direksiyon gözükmüyor.

Screenshot_5.png

En üstteki C:\Windows\system32\drivers\h643331.sys -yukarıda linkini verdiğim sürücü- hariç diğerleri Windows'un kendi yüklediği sürücüler.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Enes3078 Bir bilginiz vardır diye etiketledim, rahatsız ettiysem özür dilerim :(
Ünlem sorunun çözdüm, bu kadar basit olabileceğini düşünemedim.
Screenshot_3.png

Buradan Kaldır butonuna basıp sürücleri kaldırdım. Donanım değişikliklerini tara dediğimde otomatik olarak Windows sürücüleri kurdu. Böyle yapınca ünlem de kalktı.
Screenshot_7.png

Screenshot_8.png

Ardından Segment Bilgisayar'ın verdiği test uygulamasını açtım, direksiyonu seçtim test ekranı geldiğinde bu hata ile karşılaştım yine ünlem geri geldi.
Screenshot_9.png

Öncelikle yaşadığım sorundan bahsedeyim, gaz ve fren pedalı çalışmıyor. İkisine aynı anda bastığımda gaz olarak algılıyor.
Sonuç olarak yukarıda belirttiğim şekilde kaldırdım fakat halen bu sorun devam ediyor, sanırım donanımsal bir sorun var :(

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı