Zaten ETS2 oynamak için alıyorum ama windows 10 ile uyumlumudur?Snopy direksiyon kullandım bende aynı model değil ama memnun kaldığımı söyleyemem. Oyunlardaki uyumlulukları inanılmaz kötü tek tek ayar yapmak zorundasın. Sadece ETS 2 de tam uyumlu çalıştırabildim payback forza horizon 4 gibi oyunlarda çalıştıramadım. Bazı özellikleri çalışıyor bazı özellikleri çalışmıyor. Logitech g29 bu konuda mükemmel ama bütçe işte. Eğer ki ben gece gündüz ETS 2 de uzun yol yapıcam dersen al cidden çok keyifli.
ETS 2 için yeterli.Zaten ETS2 oynamak için alıyorum ama windows 10 ile uyumlumudur?
Hayır ayarını yaptığınızda sadece araba dururken ya da düşük hız ile giderken dediğiniz olay oluyor. Yoksa normal hızda giderken oyundaki dönme olayı sıkıntı olmuyor. Dostum ETS 2 oynayacaksan alabilirsin fakat kaliteli ve gerçek direksiyon hissini verdiğini söyleyemem ama yine de tatmin eder. Yani en azından klavye ve mouse ile oynatmaktan iyidir. Ben de bi' aralar 180 derecelik direksiyon ile oynuyordum sonra sağa döndürürken çat diye bir ses geldi baktım içindeki mekanizmalardan birisi kırılmış.[emoji16] Sana önerim dediğim gibi pek birşey beklemiyorsan alabilirsin. Satıcı ile konuşup uyumlu olup olmadığını da sormayı unutma.Alınmaz. 180 derece dönüyor. Normal direksiyonların dönme açısı 900 derece. Ufacık tepkinde çok fazla döner. Ayarını yaparsan da direksiyonu oyun için sadece 180 derece döndürürsün ve sıkıntı yaşatır.
snopy v18 windows 10 için uyumlu mu lütfen acil cevap verir misinizMerhabalar. Başlıkta gördüğünüz gibi Snopy V18 direksiyon almayı düşünüyorum. Almamı önerir misiniz? + ları - leri nelerdir?
evet uyumludur bende kullanıyorum içerisinde ki yayı çıkarmanı öneririm yayı rahatlık isteyenlere göre çok sert 180 derece toplam dönüş açısına sahip ama uzun süre kullanınca gaz ve fren pedalları çok gıcırdıyor ve vites kutusundaki el frenini normal fren olarak algılıyor vitesi sıralı kullanırken mode tuşuna basman lazım basınca kırmızı bir ışık yanıcak ve önemli not yayı çıkardıktan sonra titreşim yazılımını kurmanı öneririmZaten ETS2 oynamak için alıyorum ama windows 10 ile uyumlumudur?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.