Snopy V5H alınır mı?

Synth36

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 2. el alacağım 900TL, az kullanılmış sağlam, sıkıntısı yok. Sizce alınır mı? ETS 2 ve Forza 4 oynarım öyle aman aman bir beklentim yok. Videolara baktım Forza 4'te ETS 2 de gayet oynanıyor. 900TL'ye başka öneriniz var mı?

Dosya Ekleri

• IMG_3779.jpeg
    937 KB · Görüntüleme: 92
Kral o bütçeye uygun o var genel olarak incelemeleri var ETS 2 üzmez gibi bende de bunun benzeri vardı ama çok şey bekleme aga ama üzmez gibi.

Kral o bütçeye uygun o var genel olarak incelemeleri var ETS 2 üzmez gibi bende de bunun benzeri vardı ama çok şey bekleme aga ama üzmez gibi.

Hocam bir tane Rampage buldum 900 derece adam 1800'e tamam dedi 1500 olur mu diye soracağım yarın bana 10 dakikalık yerde oturuyormuş şansa.

Hocam bir tane Rampage buldum 900 derece adam 1800'e tamam dedi 1500 olur mu diye soracağım yarın bana 10 dakikalık yerde oturuyormuş şansa.

Kral Rampage V900s o biliyorum Rampage direksiyon konusunda ölü bir markadır direksiyon setlerinden soğutur yalnız heveslik ve profesyonel düşünmediğiniz için olabilir yalnız hatırlamıyorsam forsa 4 adamakıllı çalışmıyordu ama ETS 2 üzmez.

ETS oynarsınız.

Tam bir çöp tavsiye etmiyorum zamanında Snopy V20 almıştım almaz olaydım mouse ile oyna daha çok zevk alırsın buna vereceğin paraya et al ye daha iyi en azından doyarsın. Biraz daha çıkabilirsen Logitech Momo bak sarı sitede 1500 civarına ilanlar var. Rampage-Snopy beş para etmez ürünlerdir. Oyun doğru düzgün tanımıyor zaten mouse olarak görüyor. O yüzden keyifli bir deneyim zor.

1500'e kadar belki çıkarım ama sizin dediğiniz yine 180 derece direksiyon hocam.

Öyle logitechinki gibi bir beklentim yok zaten ETS oynarken bir direksiyon olsun diye.

Yarım tur dönen direksiyonlarla ilgilenme bence, bütçeyi arttırabilirsen DFGT, G25 gibi eski ama hoş modellere bakabilirsin, Ama bu bütçelerde 900 derece olarak Rampage dışında alternatif yok galiba.

Son düzenleme:
Forza gibi oyunlar tanımıyor diğer oyunlarda tatmin edici.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…