Snopy V5H alınır mı?

Yarım tur dönen direksiyonlarla ilgilenme bence, bütçeyi arttırabilirsen DFGT, G25 gibi eski ama hoş modellere bakabilirsin, ama bu bütçelerde 900 derece olarak Rampage dışında alternatif yok galiba.

1800'e Rampage buldum kaç derece bilmiyorum ama 900 büyük ihtimalle pazarlıkla 1500 yaparsa almaya çalışacağım. Bir de Microsoft'un direksiyonunu buldum 270 derece.

Dosya Ekleri

• IMG_3783.png
    IMG_3783.png
    596,1 KB · Görüntüleme: 24
1500'e kadar belki çıkarım ama sizin dediğiniz yine 180 derece direksiyon hocam.

Öyle logitechinki gibi bir beklentim yok zaten ETS oynarken bir direksiyon olsun diye.

180 değil 240 derece momo. Zaten 900 derece olsun diye bir şey dememişsin ki? Logitech diye önermiyorum bu paraya alabileceğinin en iyisi bu diğer setler doğru düzgün çalışmaz. Çoğu oyun görmez.

180 değil 240 derece momo. Zaten 900 derece olsun diye bir şey dememişsin ki? Logitech diye önermiyorum bu paraya alabileceğinin en iyisi bu diğer setler doğru düzgün çalışmaz. Çoğu oyun görmez.

Rampage buldum 900 derece 1800'e indi adam belki 1500'e iner bir de annemi ikna etmeye çalışıyorum hevesin hemen geçecek diyor.

Rampage buldum 900 derece 1800'e indi adam belki 1500'e iner bir de annemi ikna etmeye çalışıyorum hevesin hemen geçecek diyor.

Aslında haklılık payı var, alacağınız model çok iyi olmayacağı için yeterli gerçekçilik yaşatmayacak, bu yüzden daha çabuk sıkılırsınız.

Aslında haklılık payı var, alacağınız model çok iyi olmayacağı için yeterli gerçekçilik yaşatmayacak, bu yüzden daha çabuk sıkılırsınız.

Şu anlık almaktan vazgeçtim büyük ihtimalle sıkacak o yüzden sert plastikten kendim yapacağım mousla baktım öyle bile sarıyor o zaman almaya çalışırım düzgün.

Şu anlık almaktan vazgeçtim büyük ihtimalle sıkacak o yüzden sert plastikten kendim yapacağım mousla baktım öyle bile sarıyor o zaman almaya çalışırım düzgün.

En iyisi 700 800 TL'lik heveslik bir şey alın oynayın heves alınca satın ben öyle yaptım RC 419 aldım 4 ay kullandım 1000 TL sattım sarı siteden size önerim budur.

En iyisi 700 800 TL'lik heveslik bir şey alın oynayın heves alınca satın ben öyle yaptım RC 419 aldım 4 ay kullandım 1000 TL sattım sarı siteden size önerim budur.

Annem alınca hevesin geçecek diyor ve doğru söylüyor ben o hevesle drone falan da almıştım o yüzden almak istemiyor pek bende vazgeçtim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı