Snopy V5H direksiyon parçasını nereden bulabilirim?

Cagatay52

Decapat
Gaz pedalının basmasına yarıyor ismini bilmiyorum üstündeki kodu yazıyorum bir şey çıkmıyor. İsmi nedir, nerede bulabilirim yardımcı olur musunuz? Temassızlık vardı, lehim yapmak için götürdüm ama dibinden koptuğu için işlem yapılamadı. Teşekkür ederim.

snopy 1.jpg snopy 2.jpg 7.jpg snopy 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Şöyle direksiyonların sıfırına 250 TL vermek akıl işi değil ya. Gidin biraz daha biriktirin ikinci el Logitech DFGT alın. Çok pahalı da değil 400-500 TL gibi bir fiyata erişebiliyorsunuz. Bu arada parçalar Letgo'da falan satılıyor olabilir.

@darkiroNNN Satılıyor da ben bu ürünü 2. el aldım. Hiçbir problemi yokken kendi kendine gaz verme sorunu başladı. Söküp bakayım derken de bu hale geldiğini gördüm. Logitech G29 vs almak isterdim ama maddi durum sıkıntım vardı. Evde 1-2 saat zaman geçirmek için aldım ama pişman oldum zaten.

Böyle direksiyonların pedalları biraz basit bozuluyor. 10-11 yaşlarımda Axcess marka 180 derecelik direksiyon almıştım 90 TL'ye, pedalları 1 yıl sonra bozulmuştu ama direksiyon hala sağlam bir şekilde dolapta duruyor. Arada bir LFS girip takılıyorum.
@darkiroNNN Satılıyor da ben bu ürünü 2. el aldım. Hiçbir problemi yokken kendi kendine gaz verme sorunu başladı. Söküp bakayım derken de bu hale geldiğini gördüm. Logitech G29 vs almak isterdim ama maddi durum sıkıntım vardı. Evde 1-2 saat zaman geçirmek için aldım ama pişman oldum zaten.
Bu arada direksiyon ile ilgili sorunların varsa Youtube'da biri vardı ETS2 ayarlarını gösteriyordu. Pedal ve direksiyon ayarlarını falan yapıyordu. Adını unuttum şu an ama eğer bulup izlersen yararlı bilgiler alabilirsin.

Eğer pedal ciddi bir sıkıntıya sahipse, bulabilirsen veya imkanın var ise Letgo gibi yerlerden ikinci el bir pedal almanı öneririm. Zaten 50 TL'yi geçmez diye düşünüyorum.

Muhtemelen potansiyometredir. Direnç değerlerini ölçün veya ölçtürün. Çıkan aralığa göre bir parçacıdan istersiniz. Hassasiyeti ve doğrusallığı bozulabilir. Yine de uygun bir şey bulabilirseniz kullanılabilir hale gelebilir. Fiyatı ucuzdur, 1-2 TL'den fazla vermeyin. Yerine de uydurmanız gerekecektir büyük ihtimalle. Uğraşmak sorun değilse, denemekten zarar gelmez.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı