Strainow Femtopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #1 Hocam benim Snopy V5H'yi Generic USB Joystick olarak görüyor. Direksiyon seçeneği gözükmüyor oyunda. Nasıl çözebilirim?
Hocam benim Snopy V5H'yi Generic USB Joystick olarak görüyor. Direksiyon seçeneği gözükmüyor oyunda. Nasıl çözebilirim?
Akif9748 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 4.639 Makaleler 18 Çözümler 58 18 Mart 2021 #11 Strainow dedi: Burada çalışıyor olarak gösteriyor ama oyunda görmüyor. Bunu nasıl yapabilirim bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu eski yazılım. Artı 0 Eksi
Strainow dedi: Burada çalışıyor olarak gösteriyor ama oyunda görmüyor. Bunu nasıl yapabilirim bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu eski yazılım.
KS KS Strainow Femtopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2021 #12 Akif9748 dedi: Bu eski yazılım. Genişletmek için tıkla... Yeni yazılımı kurdum Virtual 360 Controller kurdu onunla beraber Joystick olarak da olsa gösterdim. Driver'ın özelliklerini almıyor tabi titreşim vs. ama ince ayar çekilince oynanabilir oldu. Teşekkür ederim dostum. Artı 0 Eksi
Akif9748 dedi: Bu eski yazılım. Genişletmek için tıkla... Yeni yazılımı kurdum Virtual 360 Controller kurdu onunla beraber Joystick olarak da olsa gösterdim. Driver'ın özelliklerini almıyor tabi titreşim vs. ama ince ayar çekilince oynanabilir oldu. Teşekkür ederim dostum.
9rench Hectopat Katılım 4 Haziran 2022 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2022 #13 Strainow dedi: Hocam benim Snopy V5H'yi Generic USB Joystick olarak görüyor. Direksiyon seçeneği gözükmüyor oyunda. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Çözümü buldun mu? Artı 0 Eksi
Strainow dedi: Hocam benim Snopy V5H'yi Generic USB Joystick olarak görüyor. Direksiyon seçeneği gözükmüyor oyunda. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Çözümü buldun mu?