Neshter Hectopat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 3.416 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2022 #1 AM4 için bir aparat goremedim kutuda, yardimci olur musunuz? R3 3100. ASUS B550M-A Sharkoon RGB Flow.
AM4 için bir aparat goremedim kutuda, yardimci olur musunuz? R3 3100. ASUS B550M-A Sharkoon RGB Flow.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.556 Makaleler 40 Çözümler 414 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2022 #2 Aparata gerek yok. O çektiklere halkaları geçirin. Artı 0 Eksi
Revainer Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.418 Çözümler 17 Yer Melankolia Müzik Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2022 #3 AM4 de kullanmak için aparata gerek yok çentikleri geçirin. Artı 0 Eksi
KS KS Neshter Hectopat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 3.416 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2022 #4 Umut Nas dedi: Aparata gerek yok. O çektiklere halkaları geçirin. Genişletmek için tıkla... Revainer dedi: AM4 de kullanmak için aparata gerek yok çentikleri geçirin. Genişletmek için tıkla... Hocam çentiğin birini geçiriyorum ama diğeri ne kadar bastirsam da yetişmiyor. Artı 0 Eksi
Umut Nas dedi: Aparata gerek yok. O çektiklere halkaları geçirin. Genişletmek için tıkla... Revainer dedi: AM4 de kullanmak için aparata gerek yok çentikleri geçirin. Genişletmek için tıkla... Hocam çentiğin birini geçiriyorum ama diğeri ne kadar bastirsam da yetişmiyor.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.556 Makaleler 40 Çözümler 414 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2022 #5 Neshter dedi: Hocam çentiğin birini geçiriyorum ama diğeri ne kadar bastirsam da yetişmiyor. Genişletmek için tıkla... Once kucugu sonra buyugu takin hocam. Bayagi bir baski uygulamaniz lazim. Artı 0 Eksi
Neshter dedi: Hocam çentiğin birini geçiriyorum ama diğeri ne kadar bastirsam da yetişmiyor. Genişletmek için tıkla... Once kucugu sonra buyugu takin hocam. Bayagi bir baski uygulamaniz lazim.
KS KS Neshter Hectopat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 3.416 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2022 #6 Umut Nas dedi: Once kucugu sonra buyugu takin hocam. Bayagi bir baski uygulamaniz lazim. Genişletmek için tıkla... Bunun bir videosu yok mu? Artı 0 Eksi
Umut Nas dedi: Once kucugu sonra buyugu takin hocam. Bayagi bir baski uygulamaniz lazim. Genişletmek için tıkla... Bunun bir videosu yok mu?
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.556 Makaleler 40 Çözümler 414 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2022 #7 Neshter dedi: Bunun bir videosu yok mu? Genişletmek için tıkla... Var tabii ki: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Neshter dedi: Bunun bir videosu yok mu? Genişletmek için tıkla... Var tabii ki: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Neshter Hectopat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 3.416 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2022 #8 Umut Nas dedi: Var tabii ki: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... İşlemci takiliyken olmuyor. Soğutucu kirilacak diye endişe ediyorum. Artı 0 Eksi
Umut Nas dedi: Var tabii ki: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... İşlemci takiliyken olmuyor. Soğutucu kirilacak diye endişe ediyorum.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.556 Makaleler 40 Çözümler 414 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2022 #9 Neshter dedi: İşlemci takiliyken olmuyor. Soğutucu kirilacak diye endişe ediyorum. Genişletmek için tıkla... Kirilmaz merak etmeyin. Bende ilk taktigimda kirilacak diye korktum. Ama baski uygulamak sart. Artı 0 Eksi
Neshter dedi: İşlemci takiliyken olmuyor. Soğutucu kirilacak diye endişe ediyorum. Genişletmek için tıkla... Kirilmaz merak etmeyin. Bende ilk taktigimda kirilacak diye korktum. Ama baski uygulamak sart.
Revainer Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.418 Çözümler 17 Yer Melankolia Müzik Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2022 #10 Neshter dedi: İşlemci takiliyken olmuyor. Soğutucu kirilacak diye endişe ediyorum. Genişletmek için tıkla... Kırılmaz ilk takışta bende öyle hissetmiştim ama sonuncuyu takarken mecbur bastırmalısınız. Artı 0 Eksi
Neshter dedi: İşlemci takiliyken olmuyor. Soğutucu kirilacak diye endişe ediyorum. Genişletmek için tıkla... Kırılmaz ilk takışta bende öyle hissetmiştim ama sonuncuyu takarken mecbur bastırmalısınız.