Stok fan bile 10400F ile sorun yapmazken M200 de aşağı yukarı 10105F için yeterli gelir, en azından orta kalite bir termal macun uyguladığın sürece de herhangi bir problem olmaz diye düşünüyorum..
Stok fan bile 10400F ile sorun yapmazken M200 de aşağı yukarı 10105F için yeterli gelir, en azından orta kalite bir termal macun uyguladığın sürece de herhangi bir problem olmaz diye düşünüyorum.
En ucuz Zalman ZM-STC8 1.5 gr Termal Macun gr fiyatı 86,60 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Zalman ZM-STC8 1.5 gr Termal Macun indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma!
En ucuz ID-Cooling ID-TG15 1,5 gr Termal Macun gr fiyatı 106,97 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! ID-Cooling ID-TG15 1,5 gr Termal Macun indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma!
En ucuz Zalman ZM-STC8 1.5 gr Termal Macun gr fiyatı 86,60 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Zalman ZM-STC8 1.5 gr Termal Macun indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma!
En ucuz ID-Cooling ID-TG15 1,5 gr Termal Macun gr fiyatı 106,97 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! ID-Cooling ID-TG15 1,5 gr Termal Macun indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma!
Bildiğin gibi soğutucu kadar termal macunun da önemi var, özellikle iletkenlik katsayısı yüksek olan modellerde termal iletim daha efektif bir biçimde sağlandığı için ister istemez 20-30 TL'lik diş macunundan bile beter bakkal macunlarına göre hatrı sayılır bir oranda kendisini fark ettirir, uzun süreli kullanım ömrüne sahip olmaları da başka bir artısı.. Orta seviyeden kastım MX-4, STC-8, CM:Mastergel gibi standart ürünler, yani dandik bir şey de sürsen soğur o işlemci aslında ama stok fan ve altında gelen macunu da kullanmayacağın için en azından M200 ile buz gibi çalışması için ufak bir öneriydi