Kasa: Corsair Spec Delta RGB.
İşlemci: Ryzen 5 2600X stok fan.
Arkadaşlar bu soğutucuyu almak istiyorum fakat uyumlu mu?
Kasayla pek alakası yok ama uyumlu. Anakartınızda stok soğutucu varsa şöyle bir aparat olması gerek.
Kasayla pek alakası yok ama uyumlu. Anakartınızda stock soğutucu varsa şöyle bir aparat olması gerek.
Anakartta işlemci ile gelen soğutucu varsa bu aparat anakartın kutusundadır yoksa içinden ayrı bir aparat çıkıyor mu bilmiyorum. Intel için çıkan AMD'ye olmaz mantıken. (M200)Var mı? Yok mu nasıl anlarım anakart kutusunun fotoğrafını atayım.
Çok küçük fotoğraf hocam 'görsel ekle'den ekleyin bir de.Var mı? Yok mu nasıl anlarım anakart kutusunun fotoğrafını atayım.
Anakartta işlemci ile gelen soğutucu varsa bu aparat anakartın kutusundadır yoksa içinden ayrı bir aparat çıkıyor mu bilmiyorum. Intel için çıkan AMD'ye olmaz mantıken. ( M200)
Hali hazırdaki soğutucuyu ve anakartın içindeki aparatları atmanız yeterli hocam.
Anakarttan çıkan kablolar hariç ne var? Onun fotoğrafını atın size zahmet.Stok fan soğutucu kullanıyorum ve sıfır hazır sistem almıştım anakarta montaj haliyle geldi.
Birşey yok sadece kablo varAnakarttan çıkan kablolar hariç ne var? Onun fotoğrafını atın size zahmet.
Stok fan soğutucu anakarta montajlı halde geldiyse bence vardır ya içinde sıfır anakartlarda var diyolarAnakarttan çıkan kablolar hariç ne var? Onun fotoğrafını atın size zahmet.
Anakarttan çıkan kablolar hariç ne var? Onun fotoğrafını atın size zahmet.
Attığım aparat stok soğutucu varsa anakarta takılmaz hocam. Alt plaka var zaten plastik iki aparat lazım size onu bulmalısınız.Birşey yok sadece kablo var
Stok fan soğutucu anakarta montajlı halde geldiyse bence vardır ya içinde sıfır anakartlarda var diyolar
Bağlantı aparatı ise sıfır anakart alıyorsan anakarta monteli olarak gelir. İkinci el alacaksan da satıcıyla bunu konuşmalısın. İki tane plastik parça. Arkada da plakası var. Bunu yazmışlar
Attığım aparat stok soğutucu varsa anakarta takılmaz hocam. Alt plaka var zaten plastik iki aparat lazım size onu bulmalısınız.
Zaman ayarlı videoda gösteriyor o aparat lazım hocam kolay gelsin.Hocam fotoyu attığım biri var demiş alabilirsiniz dedi vidalı şeyler yazmış alayım olmazsa iade ederim zaten stok fandan az da olsa iyi performans verir değil mi ben zaten hem görünüş hem de az da olsa soğutma açısından alıyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.