Snowman M200 ile Spec Delta uyumlu mu?

kaanxmia

Hectopat
Daha fazla  
Kasa: Corsair Spec Delta RGB.
İşlemci: Ryzen 5 2600X stok fan.
Arkadaşlar bu soğutucuyu almak istiyorum fakat uyumlu mu?

Kasa: Corsair Spec Delta RGB.
İşlemci: Ryzen 5 2600X stok fan.
Arkadaşlar bu soğutucuyu almak istiyorum fakat uyumlu mu?

Kasayla pek alakası yok ama uyumlu. Anakartınızda stok soğutucu varsa şöyle bir aparat olması gerek.

Var mı? Yok mu nasıl anlarım anakart kutusunun fotoğrafını atayım.

Kasayla pek alakası yok ama uyumlu. Anakartınızda stock soğutucu varsa şöyle bir aparat olması gerek.

Dosya Ekleri

• 476843-4fb1deea5aae77fe0f1a5ad7adfa5a2e.jpg
    476843-4fb1deea5aae77fe0f1a5ad7adfa5a2e.jpg
    6 KB · Görüntüleme: 35
Anakartta işlemci ile gelen soğutucu varsa bu aparat anakartın kutusundadır yoksa içinden ayrı bir aparat çıkıyor mu bilmiyorum. Intel için çıkan AMD'ye olmaz mantıken. (M200)

Hali hazırdaki soğutucuyu ve anakartın içindeki aparatları atmanız yeterli hocam.

Çok küçük fotoğraf hocam 'görsel ekle'den ekleyin bir de.

Anakartta işlemci ile gelen soğutucu varsa bu aparat anakartın kutusundadır yoksa içinden ayrı bir aparat çıkıyor mu bilmiyorum. Intel için çıkan AMD'ye olmaz mantıken. ( M200)

Hali hazırdaki soğutucuyu ve anakartın içindeki aparatları atmanız yeterli hocam.

Stok fan soğutucu kullanıyorum ve sıfır hazır sistem almıştım anakarta montaj haliyle geldi.

Anakarttan çıkan kablolar hariç ne var? Onun fotoğrafını atın size zahmet.
Birşey yok sadece kablo var

Stok fan soğutucu anakarta montajlı halde geldiyse bence vardır ya içinde sıfır anakartlarda var diyolar

Bağlantı aparatı ise sıfır anakart alıyorsan anakarta monteli olarak gelir. İkinci el alacaksan da satıcıyla bunu konuşmalısın. İki tane plastik parça. Arkada da plakası var. Bunu yazmışlar

Birşey yok sadece kablo var

Stok fan soğutucu anakarta montajlı halde geldiyse bence vardır ya içinde sıfır anakartlarda var diyolar

Bağlantı aparatı ise sıfır anakart alıyorsan anakarta monteli olarak gelir. İkinci el alacaksan da satıcıyla bunu konuşmalısın. İki tane plastik parça. Arkada da plakası var. Bunu yazmışlar
Attığım aparat stok soğutucu varsa anakarta takılmaz hocam. Alt plaka var zaten plastik iki aparat lazım size onu bulmalısınız.

Attığım aparat stok soğutucu varsa anakarta takılmaz hocam. Alt plaka var zaten plastik iki aparat lazım size onu bulmalısınız.

Hocam fotoyu attığım biri var demiş alabilirsiniz dedi vidalı şeyler yazmış alayım olmazsa iade ederim zaten stok fandan az da olsa iyi performans verir değil mi ben zaten hem görünüş hem de az da olsa soğutma açısından alıyorum

Hocam fotoyu attığım biri var demiş alabilirsiniz dedi vidalı şeyler yazmış alayım olmazsa iade ederim zaten stok fandan az da olsa iyi performans verir değil mi ben zaten hem görünüş hem de az da olsa soğutma açısından alıyorum
Zaman ayarlı videoda gösteriyor o aparat lazım hocam kolay gelsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı