Snowman M200 soğutucudan Snowman T5'e geçince işlemci ısınmaya başladı

Makaleler
1
Yer
Times Square
Daha fazla  
Meslek
Öğrenciyim :)
Snowman M200'den Snowman t5'e geçtim bilgisayarı bir açtım fan sesleri şiddetlenemeye başladı işlemci sıcaklığına baktığımda 75 dereceleri falan gördüm sonra düştü. OCCT testi yapayım dedim 100 dereceyi gördü hemen kapattım testi ne olduğunu anlamadım termal macun olarak kutunun içinden çıkanı kullandım 6.73kW gibi bir değer yazıyordu.

Benim eski PC tek ayak boşta kalıyordu, bundan dolayı aşırı ısınma oluyordu. Siz montajı komple söküp test etmek dışında çareniz yok. Bu arada T5 çift fan mı aldınız?

Benim eski PC tek ayak boşta kalıyordu, bundan dolayı aşırı ısınma oluyordu. Siz montajı komple söküp test etmek dışında çareniz yok. Bu arada T5 çift fan mı aldınız?

Evet çift fanlı, bu arada ne yalan söyleyeyim sırf şunun için 1 saat uğraştım anakartı çıkart onu çıkart derken ömrümden ömür gitti. Ders çalışmamı bitireyim gece bakarım. Değişen bir şey olmazsa termal macunu değiştirip deneyeceğim. Su katmışlar sanki aşırı cıvık bir şeydi.

Evet çift fanlı, bu arada ne yalan söyleyeyim sırf şunun için 1 saat uğraştım anakartı çıkart onu çıkart derken ömrümden ömür gitti. Ders çalışmamı bitireyim gece bakarım. Değişen bir şey olmazsa termal macunu değiştirip deneyeceğim. Su katmışlar sanki aşırı cıvık bir şeydi.
Termal macunları kötü denilemez. Sende macun ne var?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı