Snowman M200 vs Gametech Freezer HD 2.0

300W PSU ile bir süre kullanmıştım, sorun yaşamadım. Ama yine de emin değilim, bilen birine sorabilirsiniz.

Hocam ben siparişini verdim az önce, ancak araştırırken bir arkadaş ürünün fotoğraflarda iki bakır borusu var diye gözüktüğünü ancak gönderdikleri ürünün 1 tane bakır borusu olduğunu söylemiş. Bu doğru mu, sizinkinde kaç tane bakır boru vardı?

Hocam ben siparişini verdim az önce, ancak araştırırken bir arkadaş ürünün fotoğraflarda iki bakır borusu var diye gözüktüğünü ancak gönderdikleri ürünün 1 tane bakır borusu olduğunu söylemiş. Bu doğru mu, sizinkinde kaç tane bakır boru vardı?

2 adet bakır boru var hocam.

Tamamdır hocam teşekkür ederim

Hocam merhaba, ürün bugün geldi montajını yaptım ancak nasıl bağlayacağımı çözemedim. İki tane 3 pinli kablo var 1 tane Molex var. 3 pinli kabloların birini CPU fan a birini SYS fan a taksam olur mu sizce? Çünkü PSU'dan çıkan 1 tane Molex kablo var ona da egzoz fan takılı. İsterseniz daha detaylı olarak son konuma bakabilirsiniz, yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı