- Makaleler
- 1
Hangisi alınır arkadaşlar? i7 920 için alınacak.
O işlemciye soğutucu için bu kadar para harcamaya gerek yok bence.![]()
Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.067,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Max 150 TL.Bütçeniz nedir?
T6 almayı düşünüyordum ama hem kasaya sığmaz diye düşünüyorum hem de külüstür kasaya o kadar masraf yapmak istemiyorum.![]()
Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.067,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
ID Cooling SE-903-SD o bütçede en iyilerdendir.Max 150 TL.
Kasanız nedir? Ona göre önerelim o halde hocam.Max 150 TL.
T6 almayı düşünüyordum ama hem kasaya sığmaz diye düşünüyorum hem de külüstür kasaya o kadar masraf yapmak istemiyorum.
O işlemciye soğutucu için bu kadar para harcamaya gerek yok bence.
Özür diliyorum Akakçe'nin azizliğine uğradım attığınız ikinci soğutucu 200 TL gözüktüğünden önermiştim.Max 150 TL.
T6 almayı düşünüyordum ama hem kasaya sığmaz diye düşünüyorum hem de külüstür kasaya o kadar masraf yapmak istemiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.