sağolun hocam deniyeceğim zaten 1-2 haftaya alırım muhtemelen sadece 1 tane satıcıda gördüm parçayıGeçici bir çözüm önerebilirim. Sağlam olan diğer 2 ayağı takılması gereken deliklere sokun. Kırık olan 2 ayağı da sabitlenmeseler de anakarttaki deliklere oturtun. Sonra bilgisayar kasasını yan çevirip bir süre böyle kullanabilirsiniz. Ben 3 4 gün civarı böyle kullanmıştım. Ancak böyle kullanırken de bir miktar termal macun sürmeyi unutmayın. Soğutucu blok işlemciye temas etsin. Fakat soğutucu yerine düzgün sabitlenmediği için kasayı dik konuma getirdiğinizde muhtemelen düşecektir. Bir süre böyle yan şekilde idare edebilirsiniz. Sıcaklık problemi olacağını sanmıyorum.
teşekkürler hocamS2H Anakarta kendi ayakları üzerinden monte etmiştim. Biraz kısa kalsa da vidaları gevşetip altına kağıt sıkıştırıp ayakları yükseltip T6'yı da biraz aşağıya bastırarak takabilmiştim, belki sende de işe yarar.
tm hocam zaten 1-2 hafta idare etse yeter alırım 28 tl civarı 4 tanesi1 Hafta bahsettiğim şekilde "dikkatli olarak" kullanabilirsiniz. 3-4 gün civarı süren deneyimim kötü de geçmemişti aslında![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.