Snowman T6 Ultra B350M PRO VD Plus nasıldır?

Ali1996

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Ryzen 5 3600 kullanıyorum. T6 Ultra soğutucusunu almaya karar verdim. Kasaya sığma konusunda tedirginim. Kasa modeli: Corsair Carbide champ SPEC-04MidT ATX. Anakart: B350M PRO VD Plus. Farklı soğutucu önerileriniz varsa yazabilirsiniz. Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
@curiousoftech önerisiyle, 224-XT.
Merhabalar. Ryzen 5 3600 kullanıyorum. T6 Ultra soğutucusunu almaya karar verdim. Kasaya sığma konusunda tedirginim. Kasa modeli: Corsair Carbide champ SPEC-04MidT ATX. Anakart: B350M PRO VD Plus. Farklı soğutucu önerileriniz varsa yazabilirsiniz. Teşekkür ederim.
Sığma konusunun çözümü = Senin Kasanı ve T6 Ultra kullanan birisini aratmak forumda.

Sığıyor. 1660 Ti sistem ne kadar eder?

@curiousoftech önerisiyle, 224-XT.

Sığma konusunun çözümü = Senin Kasanı ve T6 Ultra kullanan birisini aratmak forumda.

Sığıyor. 1660 Ti sistem ne kadar eder?
Kasanın sitesindeki destek 150mm belirtilmiş, SE-224-XT ise 154mm, T6 da 155mm. Attığınız linkteki arkadaşın nasıl sığdırdığını merak ettim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı