Snowman T6 Ultra nasıldır?

Snowman içime daha çok sindi çünkü 2 fan olması ve 6 ısı borusu tabii malzeme kaliteside çok önemli fakat PC'yi yeni aldım ne yazık ki şu an 2. fanı takma ihtimalim yok.
@BerkayZ87 hocam benden daha bilgili. Hocam tek fanlı olabilir ama performansa öncelik verin bence.

Snowman T6 Ultra ile 10400F kullanıyorum. Stres testinde 20DK da en fazla 59 derece oldu. Kullandığım macun Zalman-STC8.

Bende snowman t6 si var x3440 işlemcim 3.6 ghz overlockladim oyunlarda maks 60 derecelerdeyim red dead redemption 2 de 70 dereceyi görmedim

Snowman T6 Ultra ile 10400F kullanıyorum. Stres testinde 20dk da en fazla 59 derece oldu. Kullandığım macun Zalman-stc8.

Şu anlık içinden çıkanı kullanırım sonradan değiştiririm diye düşünüyorum

Zamanında kullandım benim kasa pek büyük olmadığı için arkaya egzoz fan takamamıştım arkadaşıma hediye ettim o kullanıyor şu an. Ben kendime gidip M.200 modelini aldım ama 5 ay geçmeden CPU fandaki LED'ler kafasına göre yanıp yanıp sönüyor yeni CPU fan bakıyorum

SE 224 XT.
R5 3600.
4.2 GHz 1.1v boşta 29-35 derece,
Yük altında 10 dakika AIDA testi 67-69 derece arası.
Termal macunu değerleri w/mk çok iyi ama çok sert sürerken dikkat et.

Snowman alacağım sanırım eğer beklediğim gibi olmaz ise SE 244 XT sipariş veririm ikisi de fena değil tek sıkıntım SE 224XT için şu anlık kaliteli bir 2.fan alacak bütçem olmaması.

Ses sıkıntısı var egsoz fan kontrol edilmediği için yükte çalışıyor. Termal macun çıkmadı

Şöyle bir yorum var ben de ne yaptıysam çözemedim ses sorununu. Ama DC moda alınca ikisi de kontrol ediliyor diye bir şey okumuştum bulursam atarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…