Merhabalar, aldığım soğutucuyla birlikte planladığım O.C.'yi yapmış bulunmaktayım. Hedefim 4.0 GHz'di ve yaptım. BIOS'ta 1.275v verdim pratikte bu değer 1.280v veya 1.288v oluyor. Öncesinde Prime95 ile test yaptım eski sürümde işlemci direkt olarak 145W güç tüketiminde çalışıyor yeni sürümde ise...
Merhabalar, eski sistemimden beri bu soğutucuya geçmeyi planlıyordum 6 adet bakır ısı borusu ve fanlarının da performansı gayet iyi olduğundan bu fiyata alınabilecek en iyi soğutucu benim gözümde. Soğutucu bu şekilde fanları montajlı geliyor. Fanı 70 CFM hava akışı sunuyor orta-üst sınıf hava...
www.technopat.net
Ancak bu soğutucu yerine ID COOLING öneririm. Performans ve kalite bakımından Snowman'in çok üstünde.
En ucuz ID-Cooling SE-224-XT White İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling SE-224-XT White İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 925,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Ben de yalnızca Wraith Stealth'a karşı testlerini gördüm 10 derece civarı oynamış. Senin stok soğutucun Wraith Spire ben de eskiden kullanıyordum ve o bayağı sağlam modeldir bakır tabanlı falan. 4-7 derece civarı oynatacağını söyleyebilirim en iyi ve en kötü ihtimalle. @Spontune dediği gibi ID Cooling modellerine bakabilirsin daha iyi olacaktır.