Snowman T6 Ultra, SIROCON III'e sığar mı?

• Konuyu başlatan 136092
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 31
  • Görüntüleme 2.093
Snowman stok fan RAM'lere dayanmış o sığar mı sizce?
Hocam, RAM'lere çarpma durumunu bilmiyorum. Eğer RAM'lere çarpma durumu olursa RAM'lerin tarafındaki fanı yukarı kaldırırsın.

Kalkıyor mu öyle herhangi bir bilgisayarcıya götürsem onlar halleder mi? Anlarlar mı?
Dakika 7:50'de görebilirsin RAM'lerle olan mesafesini. Aynı RAM değil ancak fikrin olsun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dakika 7:50'de görebilirsin RAM'lerle olan mesafesini. Aynı RAM değil ancak fikrin olsun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tam bunu izliyordum dostum bende . Anakartın farklı olması kasanın farklı olması durumlarıda etkiler demi sığıp sığmamasını.

Tam bunu izliyordum dostum ben de. Anakartın farklı olması kasanın farklı olması durumları da etkiler değil mi sığıp sığmamasını?
Etkiler. Çoğunlukla RAM'den kaynaklı olursa olur. RAM'lerin çok büyük soğutmalı değilse genelde çarpmıyor.

Etkiler. Çoğunlukla RAM'den kaynaklı olursa olur. RAM'lerin çok büyük soğutmalı değilse genelde çarpmıyor.
Dostum birde kasanda hava akışı yok diyorlar yan kapağı açtığımda da 81 derece çıkıyor %100 sıcaklıkta. Havayla alakası varmı,işlemcimi sorunludur ve kapağı açınca aynı ısıya verdiğine göre bunu alsam bir etki eder mi.

Maalesef kırmayı bile denedim çıkmıyor. Son gücümle çektim yine çıkmıyor.
Hocam, kasanızla alakalı olabilir. Ön tarafı tamamen cam, sıcak hava içeride sıkışıyor olabilir. Hava soğutma sıcaklığı azaltacaktır ancak miktarını bilemem.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı