Snowman X6 alınır mı?

İşlemci
Ryzen 9 5900X
Bütçem maksimum 700TL. Beni şimdilik idare edebilecek bir soğutucu arıyorum. Bu tip soğutucuların bloğu büyük gözüküyor. Fakat forumda herkes ID-Cooling SE-214 önermiş. Snowman X6 bana daha iyi soğutur gibi geliyor :D bir test de yok. Kulllanan var mı? Biliyorum bu işlemci için komik soğutucular fakat yapacak bir şey yok. İkinci el de bir şey bulamadım. Kendim bakır alıp soğutucu yapmayı bile düşündüm. Önerilerinizi bekliyorum.

PS4 Slim gibi uçak sesi çıkarır. Soğutur mu dersen soğutur.

X6 yerine T6 alın. 120 mm olduğu için ses yapmayacak ve hemen hemen aynı soğutma performansını verecektir.

Hocam peki soğutma performansı olarak ID-Cooling SE-214-XT ile karşılaştırsak daha iyi midir? Ses önemli değil.
Evet daha iyidir. Daha önce sesli çalışan bir fan kullandınız mı bilmiyorum ama bence çok önemli ses.

X6 yerine T6 alın. 120 mm olduğu için ses yapmayacak ve hemen hemen aynı soğutma performansını verecektir.
Hocam onda 2 fan varmış ve bloğu daha küçük gözüküyor aynı soğutma performansı konusunda emin misiniz?

Evet daha iyidir. Daha önce sesli çalışan bir fan kullandınız mı bilmiyorum ama bence çok önemli ses.
Evde blade sunucu var hocam :D alışkınım. Zaten sonra değiştireceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı