Snowman X6 nasıldır?

mMichaelMYERS

Hectopat
Yer
Haddonfield, Illinois
Arkadaşlar malum yaz geldi ve benim PC zaten sıcaktı daha çok ısınmaya başladı. Şu anda stok AMD fanı kullanıyorum ve soğutmadığını düşünüyorum. En basit Valorant'ta bile 75 derece civarı işlemci. Şu soğutucudan almak istiyorum ancak kasam biraz küçük(Dark X-Force) ve Colorful Battle ax V14 anakart var. Sığar mı hiç bilmiyorum sığmazsa önereceğiniz bir soğutucu var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bende de buna benzer bir şey var aslında tasarım olarak aynı ama sadece firmaları ve markası farklı ha diyeceksin ki ne kadarlık bir soğutma yapıyor ya da ne kadar mutlusun memnunsun dersen eğer stok fan ile daha önceki soğutma derecelerine hiç bakmadım çünkü genelde stok falan çok eski bir olduğuna dair şeyler pek duymadım çünkü bununla ilgili çünkü zaten yetersiz kalacağını düşünmüştüm ben bu sebepten dolayı buna benzer bir soğutucu aldım şu anki soğutma derecesi ise maksimum 65 derece 65 derecenin üstüne çıktığını hiç görmedim ben ama alacaksan da şiddetle tavsiye ederim ben memnunum.

65 gayet iyi bana göre. Genelde 70 derecede oynuyorum. GTA 4'te bile 75derece. Benim sıkıntım kasaya sığıp sığmayacağını bilmiyorum.

Tam bir F/P soğutması. Yalnız bu modelin enleme boyu çok uzun. Egzoz fanın ile dip dibe olmamasına dikkat et. Kasan nasıldır bilemem ama.

Sığacağını düşünüyorum. Aynı soğutucuyu kullanıyorum R5 1600 AF işlemcimde. Biraz fazla sesli çalışıyor sanki stok soğutucuya göre. Bir de soğutucu, işlemcinin üstünü aşındırmıştı. Belki termal macun dandır. Çakma MX-4 2019 Edition kullanmıştım. Şimdi MasterGel Pro kullanıyorum. Soğutması harika tabii

Bu tarz soğutma sistemlerinde evet biraz ses oluyor ses olmuyor dersem eğer yalan söylemiş olurum ama ısı konusunda çok ciddi şekilde etkili yani dediğim gibi 65 dereceyi geçmiyor onda.

Bu tarz soğutma sistemlerinde evet biraz ses oluyor ses olmuyor dersem eğer yalan söylemiş olurum ama ısı konusunda çok ciddi şekilde etkili yani dediğim gibi 65 dereceyi geçmiyor onda.
Be queit alırsan sesde olmaz. Bu tarz derken herşey fiatına göre kaldı ki bu havalarda 240 lık sıvı soğutma bile gürül gürül ses çıkartıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…