mMichaelMYERS
Hectopat
İşlemciniz ve bütçeniz nedir ona göre önerelim?
Ryzen 3 3100 3.9GHz overclocklu bir de bundan da kaynaklı olsa gerek ısınması. Sesi gerçekten hiç sorun değil istediği kadar ses yapsın. 250tl bütçem var.
İşlemciniz ve bütçeniz nedir ona göre önerelim?
Bahsetmiş olduğum soğutucudan alabilirsin hem fiyat olarak uygun hem de performansı gayet iyi.Bunun normal olduğunu sanmıyorum. 78 derece GTA 4'te.Eki Görüntüle 1409756
Benimki de ses yapıyor ama soğutması çok iyi çok kulağı tırmalamıyor ama birazcık rahatsızlık duygusu oluşturuyor.90 mm 3 tane fan deli ses yapar. Fan boyutu küçüldükçe ses artar. 2 tane 120 mm fanlı Snowman T6 Ultra daha iyi olduğunu düşünüyorum. Tam yükteki sıcaklık değerleri fotoğraftaki gibi. Biraz ses yapıyor ama bu kadar soğuk çalıştırmasına değer. Ayrıca 300 TL'lik bir ürün.
Eki Görüntüle 1409952
Benimki de ses yapıyor ama soğutması çok iyi çok kulağı tırmalamıyor ama birazcık rahatsızlık duygusu oluşturuyor.
Benimki de ses yapıyor ama soğutması çok iyi çok kulağı tırmalamıyor ama birazcık rahatsızlık duygusu oluşturuyor.
Ölçülerine bak istersen internetten ona göre bir karar ver ya da bilgisayarcıya gorüş istersen çünkü benim ram'lerde sorun çıkartı ve ben de ram'lerin soğutmasını çıkartmak zorunda kaldım anca o şekilde sığabildi. Benim anakartım küçüktü orada bir sorun yaşadım ve kasan büyük olduğu için kasaya sığma konusunda sorun yaşamadı ama anakarta sığma konusunda biraz sorun yaşadım.Peki Dark X Force kasaya sığar mı bir de mATX anakartım var RAM'lara sıkıntı çıkarır mı? Asıl merak ettiğim bu.
Ölçülerine bak istersen internetten ona göre bir karar ver ya da bilgisayarcıya gorüş istersen çünkü benim RAM'lerde sorun çıkartı ve ben de RAM'lerin soğutmasını çıkartmak zorunda kaldım anca o şekilde sığabildi. Benim anakartım küçüktü orada bir sorun yaşadım ve kasan büyük olduğu için kasaya sığma konusunda sorun yaşamadı ama anakarta sığma konusunda biraz sorun yaşadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.