Snowman X6 nasıldır?

Bunun normal olduğunu sanmıyorum. 78 derece GTA 4'te.
resim_2022-06-05_105432452.png

90 mm 3 tane fan deli ses yapar. Fan boyutu küçüldükçe ses artar. 2 tane 120 mm fanlı Snowman T6 Ultra daha iyi olduğunu düşünüyorum. Tam yükteki sıcaklık değerleri fotoğraftaki gibi. Biraz ses yapıyor ama bu kadar soğuk çalıştırmasına değer. Ayrıca 300 TL'lik bir ürün.

Ekran Görüntüsü (91).png

90 mm 3 tane fan deli ses yapar. Fan boyutu küçüldükçe ses artar. 2 tane 120 mm fanlı Snowman T6 Ultra daha iyi olduğunu düşünüyorum. Tam yükteki sıcaklık değerleri fotoğraftaki gibi. Biraz ses yapıyor ama bu kadar soğuk çalıştırmasına değer. Ayrıca 300 TL'lik bir ürün.

Eki Görüntüle 1409952
Benimki de ses yapıyor ama soğutması çok iyi çok kulağı tırmalamıyor ama birazcık rahatsızlık duygusu oluşturuyor.

Peki Dark X Force kasaya sığar mı bir de mATX anakartım var RAM'lara sıkıntı çıkarır mı? Asıl merak ettiğim bu.
Ölçülerine bak istersen internetten ona göre bir karar ver ya da bilgisayarcıya gorüş istersen çünkü benim ram'lerde sorun çıkartı ve ben de ram'lerin soğutmasını çıkartmak zorunda kaldım anca o şekilde sığabildi. Benim anakartım küçüktü orada bir sorun yaşadım ve kasan büyük olduğu için kasaya sığma konusunda sorun yaşamadı ama anakarta sığma konusunda biraz sorun yaşadım.

Son düzenleme:
Ölçülerine bak istersen internetten ona göre bir karar ver ya da bilgisayarcıya gorüş istersen çünkü benim RAM'lerde sorun çıkartı ve ben de RAM'lerin soğutmasını çıkartmak zorunda kaldım anca o şekilde sığabildi. Benim anakartım küçüktü orada bir sorun yaşadım ve kasan büyük olduğu için kasaya sığma konusunda sorun yaşamadı ama anakarta sığma konusunda biraz sorun yaşadım.

Ürün yorumlarına bakarken şöyle bir fotoğrafa rastladım. RAM'lere değen fanı alıp radyatörün üstüne takmış. Sanırım arkadaş güzel bir çözüm bulmuş. Peki bu üstüne takması havayı alma konusunda falan sıkıntı çıkarır mı?

IMG_20220606_060624.jpg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı