Snowman X6 soğutucu alınır mı?

Arkadaşlar linkteki soğutucu nasıldır sizce alınır mı? Performansı nasıl olur kullanan var mı?
Kasam: Corsair Spec-Delta
Anakart Gigabyte B450.
İşlemci: R5 3500X.
8x2 16 GB Apacer RAM.
Soğutucu RAM'lere değer mi sizce?

Hocam X6 T6 dan daha iyi soğutmazmı ? Hem 2 blok hem 3 fan.
X6 9 CM 3 fan ve 2 soğutma bloğu, T6 ise 12 CM 2 fan ve 1 soğutma bloğu. 12 CM 2 fan hem daha sessiz olacaktır hem de bence T6 daha şık. Ama tercih meselesi tabii ki.

O soğutucuyu bilmiyorum fakat Xeon X5675 için bu soğutucuyu kullanıyorum yeni aldım bende. Gayet memnunum. Boşta 30-35 arası değer veriyor. (henüz kasa almadığım için şu anda uzay sistem)

Hocam X6 T6 dan daha iyi soğutmazmı ? Hem 2 blok hem 3 fan.
X6'nın 3 fanı var ancak 3 adet 90mm. Ayrıca X6 RAM slotlarını kapatır. Soğutma olarak hemen hemen aynılar ama X6 çok fazla yer kaplıyor ayrıca şahsen T6 daha iyi duruyor.
O soğutucuyu bilmiyorum fakat Xeon X5675 için bu soğutucuyu kullanıyorum yeni aldım bende. Gayet memnunum. Boşta 30-35 arası değer veriyor. (henüz kasa almadığım için şu anda uzay sistem)

GameTech rezil bir firma ancak buradan bir arkadaş incelemesini yapmıştı. Yanlış hatırlamıyorsam @Motionless IN White hocam yapmıştı, kullanıyor. T6 rakibi ama T6 daha iyi elbette. Yine de GameTech gibi bir firmadan beklenmeyecek kalitede iyi bir fan. Yine de T6 daha mantıklı.

Bu soğutucu da güzel. @Motionless IN White kullanıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı