Öyle bir şey söz konusu olmaz bile. En fazla yeni satın alımlar için fiyatı düzenleyebilirler.Umarım oyunu geri almazlar.
Öyle bir şey söz konusu olmaz bile. En fazla yeni satın alımlar için fiyatı düzenleyebilirler.Umarım oyunu geri almazlar.
Şafak operasyonuyla
 kaldırmışlar. Ne bu doğrudan link ne de SnowrRunner oyununa gelip aşağıya kaydırıp oyunu bulup istek listesine veya sepete ekleyerek alınmıyor.
 kaldırmışlar. Ne bu doğrudan link ne de SnowrRunner oyununa gelip aşağıya kaydırıp oyunu bulup istek listesine veya sepete ekleyerek alınmıyor.Hayırlı olsun hocam.130tl Epic Ödülüm vardı. Bedavaya denk geldi 100dolarlık oyun.
Türkiye'ye satışını kapatmışlar hocam şuanlık.Almanın bir yolu var mı şuanda ? kaçırmışız.
bilseydim dün bindinc isaac yerine bunu alırdım kapanmadan neyseHayırlı olsun hocam.
Türkiye'ye satışını kapatmışlar hocam şuanlık.
Hocam çünkü bir daha bu fiyatta bulamam diye alayım dedim.İyi yapmışsın, bende laptop alınca oynarım diye aldım, duruyor öyle.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.