SnowRunner - 4 year anniversary sürümü 70 TL

• Konuyu başlatan Rob
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 62
  • Görüntüleme 5.474
Hanginizin dediği doğru? Ben SnowRunner'in 4-year anniversary sürümünü aldım sanırım sadece oyun ve 4ncu sene bileti geldi.1 + 2 + 3 senesi biletleri gelmedi siz de durum nedir? ve arkadaşımla coop oynayamıyorum yardımcı olabilecek biri var mı daha önce oyunu oynamış coop hakkında bilgisi olan biri.
Season Pass'ler paket şeklinde değil tek tek tanımlanıyor. Eklentilerden girip bakarsanız her birine kütüphanede olduğunu görebilirsiniz.

SnowRunner - Sene 1+2+3+4 Biletleri şeklinde satılıyordu. Sen galiba sadece 4 sene biletini almışsın. O yüzden diğer sene biletleri gelmemiş. Coop oynamak için bildiğim tek şey ise ilk bi görev veriyor oyun, onu yapman lazım. Ondan sonra coop giriyordu.
İlk oyunu başlattığı mapte garajı açtım ama yine de arkadaşım ile coop giremiyorum , siz epicten coop oynadınız mı hiç?

Eklentilere nereden bakacağız? Hangi DLC var nereden bakılıyor.
Mağazadan oyunun sayfasından bakacaksınız. Oyunun sayfasına girdiğinizde, oyunun sağ üst tarafında eklentiler bölümü var oraya tıklayın, tek tek kontrol edin. Sizde yok ise sayın al, var ise kütüphanede yazar.

Mağazadan oyunun sayfasından bakacaksınız. Oyunun sayfasına girdiğinizde, oyunun sağ üst tarafında eklentiler bölümü var oraya tıklayın, tek tek kontrol edin. Sizde yok ise sayın al, var ise kütüphanede yazar.

Hocam 3-4 araç haricin de hepsi kütüphane de görünüyor. Ama nedense toplu Pass paketlerine satın al diyor.

Oyunu alan herkeste var galiba Online olmama sorunu

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı