mantiyiseverim Hectopat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #1 Bu şekil bir hata verdi. Bilgisayara yeni SSD takmadan önce oynayabiliyordum. Game Pass'imin süresi bir sonraki ayın 6'sında bitiyor. Xbox uygulamasından giremiyorum ama bilgisayarın Başlat menüsüne oyunun ismine aratınca girebiliyorum arkadaşlar. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Şubat 2023
Bu şekil bir hata verdi. Bilgisayara yeni SSD takmadan önce oynayabiliyordum. Game Pass'imin süresi bir sonraki ayın 6'sında bitiyor. Xbox uygulamasından giremiyorum ama bilgisayarın Başlat menüsüne oyunun ismine aratınca girebiliyorum arkadaşlar.
Hollywoo Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 2.660 Çözümler 17 17 Şubat 2023 #2 Hesaptan çıkış yapıp tekrar girmeyi denediniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS mantiyiseverim Hectopat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #3 Hollywoo dedi: Hesaptan çıkış yapıp tekrar girmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... evet denedim ama sadece başlat menüsünden erişebiliyorum oyuna Artı 0 Eksi
Hollywoo dedi: Hesaptan çıkış yapıp tekrar girmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... evet denedim ama sadece başlat menüsünden erişebiliyorum oyuna