SNR Değerleri Normal mi?

Loggi

Kilopat
Daha fazla  
Bazen kopmalar oluyor anlayan arkadaşlar varsa bakarsa memnun olurum.
Ekran Görüntüsü (47).png

Bir SNR değeri modemin gösterdiği maximum hız ile doğru orantılı olamıyorsa iç tesisatta veya splitter gibi ve benzeri durumlardan dolayı sorun var demektir. SNR değeri 10'un altına düştüğünde sakınca başlar fakat 8 altına düştüğünde kopmalar sıklaşır. İnternetinizin kopması doğaldır. Bu sorunu ortadan kaldırmak için aldığınız hızı aşağı çekmelisiniz. Modem ara yüzünden yönetim, DSL ayarı ve oradan kararlılık ayarını 10 dB şeklinde ayarlayabilirsiniz. Asus modemlerin güzel yanı budur.

Turknet kullanıyorsunuz sanırım. SNR değeriniz sınırda. Size tavsiyem 75Mbps değerine sabitlemelerinç talep etmek olur.
türktelekom kullanıyorum bunu müşteri hizmetlerinden yapabilirmiyim
Bir SNR değeri modemin gösterdiği maximum hız ile doğru orantılı olamıyorsa iç tesisatta veya splitter gibi ve benzeri durumlardan dolayı sorun var demektir. SNR değeri 10'un altına düştüğünde sakınca başlar fakat 8 altına düştüğünde kopmalar sıklaşır. İnternetinizin kopması doğaldır. Bu sorunu ortadan kaldırmak için aldığınız hızı aşağı çekmelisiniz. Modem ara yüzünden yönetim, DSL ayarı ve oradan kararlılık ayarını 10 dB şeklinde ayarlayabilirsiniz. Asus modemlerin güzel yanı budur.
teşekkürler yaptım inşallah sıkıntı çıkmaz
192.168.1.1<Yönetim<DSL ayarı< Rx AGC GAIN Adjustment bunu high performance yaparsanız SNR azda olsa artıyor.
saol 9.7 db oldu

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı