Modem Tenda marka mı? Upload tarafında toplam 5 güne yakın kopma süresi görünüyor. SNR'da düşük upload için.Merhaba arkadaşlar. Yeni bir modem aldım ve hattımı 35Mbps yukseltmek istedim. Bu degerler normal midir? Pek anlamıyorum bu degerleri.
Modem Tenda marka mı? Upload tarafında toplam 5 güne yakın kopma süresi görünüyor. SNR'da düşük upload için.
Altyapı Sorgulama | Gigaspeed Fiber İnternet | Sınırsız Kotasız Taahhütsüz İnternet
Gigaspeed ile kaliteli ve uygun fiyatlı ev/ofis internet aboneliğiniz başlatın. Fiber internet deneyimini Giga seviyelerde yaşayın.gigaspeed.com.tr
Şuradan altyapı sorgulatıp atar mısın? Santrale mesafeni öğrenelim.
SNR normal ama hat zayıflaması(attenuation) çok yüksek, gelen internet verisinde upload tarafında hata sayısı aşırı yüksek, bina içi tesisatta sorun olabilir.
Ama 35Mbps için daha üst bir pakete geçmediğin sürece normal kullanımda sorun olmaz diye düşünüyorum sadece upload yaparken ping yükselmesi yaşanabilir.
Siz santrale baya uzak sayılırsınız. VDSL için 800 metre iyi değil. 35Mbps download almanız iyi aslında. Ama upload iki katına çıkınca hat kaldıramamış gibi. Bina-ankastre arası kablolarda bir sorun yoksa upload'ı düşürmelerini rica edebilirsiniz.Evet modem Tenda marka daha yeni kurulumunu yaptim. Hızımı yeni yukselttim bir onceki paketim 24megabitti ve 23 rahat aliyordum. Bilginiz dahilinde olsun.
İsterseniz onceki modemime ait bilgileri de birakayim soyle.
sadece upload degerini dusurmeleri mumkun mudur peki ? Ona göre diretebilirim kendilerine.Siz santrale baya uzak sayılırsınız. VDSL için 800 metre iyi değil. 35Mbps download almanız iyi aslında. Ama upload iki katına çıkınca hat kaldıramamış gibi. Bina-ankastre arası kablolarda bir sorun yoksa upload'ı düşürmelerini rica edebilirsiniz.
Tamamdir. Uploadimi düşürebilirsem sorun yasamam buyuk ihtimalle yani dimi dogru anladim.Mümkün ama düşük bir olasılık. Muhtemelen 24'lük pakete geri döndürürler.
Rica ederim. Sorununuzu çözen mesaj varsa çözüm olarak işaretleyebilirsiniz direkt olarak konu kapatılmıyor artık.Tamamdir. Uploadimi düşürebilirsem sorun yasamam buyuk ihtimalle yani dimi dogru anladim.
Konu kapanabilir teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.