Hocam telefon dağıtım kutusu vardı dış cephede. Onu yenilettim. Marjinim 14/15 lere çıkmıştı. Sonra komsumun telefon hattini çakarlarken benim marjin bu seviyelere düştü. tuhaf derken nasil yani
Hocam telefon dağıtım kutusu vardı dış cephede. Onu yenilettim. Marjinim 14/15lere çıkmıştı. Sonra komsumun telefon hattini çakarlarken benim marjin bu seviyelere düştü. Tuhaf derken nasıl yani
Pardon hocam 17 kısmını yanlış yeri okumuşum ama yine de çok fazla upload hızları TR de düşük olduğu için hat zayıflaması çok düşük gelir Max 1 gibi ki çoğu kullanıcınınki 0.3 falandır ama sizin hatta bu değer 7 bence o kutuyu bir daha kontrol edin hatta regleti iptal edip direk yak 1 ile bağlantı sağlayın.
Pardon hocam 17 kısmını yanlış yeri okumuşum ama yine de çok fazla upload hızları TR de düşük olduğu için hat zayıflaması çok düşük gelir Max 1 gibi ki çoğu kullanıcınınki 0.3 falandır ama sizin hatta bu değer 7 bence o kutuyu bir daha kontrol edin hatta regleti iptal edip direk yak 1 ile bağlantı sağlayın.
Bence siz elektrikçi çağırın da kutunuzdaki bağlantıları yeniden yapsın.Türk Telekom bazen değişik değişik şeyler yapıyorlar ve diğer abonenin hızını da mahvediyorlar.
Bence siz elektrikçi çağırın da kutunuzdaki bağlantıları yeniden yapsın.Türk Telekom bazen değişik değişik şeyler yapıyorlar ve diğer abonenin hızını da mahvediyorlar.
Yasak dediler ama bir sorun olmasın? Ben seve seve cagirtir yaptırırım elektrikciye ama cikamazsin demişti tt ekibi. Daha da gelmeyiz diye de tehdit ettiler resmen sjsjsjj. Bir de elektrikciye en en en iyi bağlantı kalitesini ve marjinini elde edebilmem için ne yaptırmam gerekiyor