Social Club ''Email not found or password is invalid.'' Sorunu

Aynı sorunu cidden bende yaşıyorum herşeyi denedim farklı bi hesapla giriş yapmayı vb. tekrar aynı hata yokmu bi çözümü bunun :( :(
 

Dosya Ekleri

  • aqswed.png
    aqswed.png
    18,5 KB · Görüntüleme: 330
kardeşim bende son çare rockstar games ile görüştüm ancak dedikleri internette yazanların yani benim bütün denediklerimin aynılarıydı.Gezdiğim sitelerden birinde anti-virüs yazılımını silip deneyin diyordu.Ben de ilk zamanlarda anti-virüsü silmeyi düşünmüyordum amma ve lakin artık bunalmış ve 90 liranın verdiği kazık yeme duygusu sonrasında artık şunu sileyim dedim.(aslında sadece gta5 değil,u-play'e de girmeyince bu isteğe vardım.)
sonuca gelirsek artık gta5 oynuyorum kardeşim xdd
NOT:Tabiki de anti-virüsü silip oyunu aktifleştirdikten sonra geri yüklemeyi unutma hehee

SON OLARAK YAZDIĞIM BUNCA ŞEY EĞER ANTİ-VİRÜS PROGRAMI VARSA GEÇERLİ. ben bu şekilde sorunu halletmiş oldum
 
Ayni lanet sorun bende de var.190 tl verip oyunu bir kez bile açamamak nedir ya.Neymiş 'Email not found or password is invalid. bilmem ne hatası.O lanet sosyal culubmudur nedir üye oldum oyun orda görünür ama Steamde bir kere bile açılmaz.Paranınan rezil olmak budur herhalde.Resmen hırsızlık bunun adı.Kendilerine mail yolladım yolladıkları cevap-The email address that you entered couldn't be found. Check the address and try resending the message. If the problem continues, please contact your helpdes -bu.
 
Birkaç gün önce Steam'den GTA V'i satın aldım, indirdim. Oyuna giriş yaparken Socıal Club açıldı ve üye olmamı istedi. Üye oldum, Social Club'ı Steam'e bağladım. İnternetten aktivasyon işlemlerini yapıp avatar falan ayarladım. Anlayacağınız üzere internet tarayıcısından sorunsuz bir şekilde hesabıma giriş yapabiliyorum fakat oyuna girerken Social Club uygulamasından login yapmaya çalışırken e-posta adresim ve şifrem tamamen doğru olmasına rağmen "Email not found or password is invalid." hatası alıyorum. Ve hiçbir şekilde oyuna giremiyorum, :(:üzgün:

Eki Görüntüle 189092

Yapabildin mi bende aynı hatayı alıyorum yapabildiysen yardımcı olur musun?
 
Birkaç gün önce Steam'den GTA V'i satın aldım, indirdim. Oyuna giriş yaparken Socıal Clup açıldı ve üye olmamı istedi. Üye oldum, Social Club'ı Steam'e bağladım. İnternetten aktivasyon işlemlerini yapıp avatar falan ayarladım. Anlayacağınız üzere internet tarayıcısından sorunsuz bir şekilde hesabıma giriş yapabiliyorum fakat oyuna girerken Social Clup uygulamasından login yapmaya çalışırken e-posta adresim ve şifrem tamamen doğru olmasına rağmen ''Email not found or password is invalid.'' hatası alıyorum. Ve hiçbir şekilde oyuna giremiyorum, lütfen yardım edin :(:üzgün:

Eki Görüntüle 189092
aynı sorunu yaşıyorum.
konuda oldukça eski,
bir çözümü var mı acaba?
 

Geri
Yukarı