Social Club GTA V Sorunu connection to download server lost

Burak Bayraktar

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Voidu'dan GTA V aldım Social Club'ta aktif ettim vs. Gel gelelim oyunu download edeciğim zaman 10dk da bir server lost hatası veriyor ve downloadı kesiyor. Tekrar acıyorum download başlıyor ve yeniden connection to download server lost hatası alıyorum. Kendi internetim dışında başka internetlere baglanarak da denedim. Hata yine aynı ve oyunu bir türlü kuramadım 2 gündür çıldırmak üzereyim yardım edebilecek arkadaşlar vakit ayırabilirse teşekkür ederim.

Sen en azından oyunu indirebiliyorsun. Bende sorun daha içler acısı :mutlu: Link

Kendi ağ ayarlarına gel ve özellikler den "intenet protokolü sürüm 6 (TCP/IPv6)"ya gir kullanılacak IPv6 adresleri'ne tıkla ve IPv6 adresi'ne bunu : fde4:8dba:82e1::1030 / alt ağ önek uzunluğu'nada 64 yaz sonra indirmeye devam et

Kardeşim indirmekle sorun bitiyor mu sanıyorsun ?.Vpn kullanarak indirmiştim ben sonrada oyun dosyaları hatalı demişti.Arkadaşın çok işi var daha.

Sorun yaşayanlar için ;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı